• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lopiku?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to ovladani vypada jako ze tam u toho byl slusnej vercajk! me se libi jak to ma styl jak treba Virtua Cop atd. a rikal sem si ze tebe to rybareni bavilo. docela prekvapil, tak se na nej tesim :)
    mno jak sem psal.priste dejte vedet! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna jsem se byl mrknout v herně a tyvole Bass Fishing? Ten jsme si vyzkoušeli i s tím bizarnim navijakem loni v Berlíně s Kofilou v muzeu počítačových her, kde měli zákoutí i včetně loďky a rákosí
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tak uz sem taky dorazil na Havaj a je to hukot ta anglictina :)) ale zas stejne to funguje naopak, kdyz ty bili mluvej japonsky ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ:

Yakuza 3 Let's Learn English 4 Side Case
    https://youtu.be/lKFR8hV_kj4?si=RvbT5ADIvdRA3ntQ
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: To jsem nezaznamenal ale jedna fakt strasne divna vec je když japonsky mluvící dábéři mluví anglicky na anglicky mluvící postavy. To tak strasne trha usi :D mohlo tam bejt kombo ze i v jap budou eng casti vytazeny z eng dubu :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! to bude vono!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Imho byl Gaiden nafouklej tim demem, kde byla defakto kompletni a jenom omezena hra. To stejny udelali s demem na sestku, kdy tam dali celou hru s neviditelnou barierou a omezenim, kdy se jim pres to hraci tehdy proglitchovali.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ted se mi stahla 472 mega aktualizace.

A kdyby jste si vzpomneli, kouknete mi pls kdyztak na velikosti her, pokud je mate obe nainstalovany samozrejme .)
    Me to ukazuje IW 63,2 a Gaiden 64,9. sem myslel, ze bude IW vetsi i v objemu dat teda
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a tohle?! toe na Kazumu nebo Ichibana! zmrdi! pardon!
    https://x.com/amisweetheart/status/1750379716744552859?s=20

davam to sem i proto, ze mi prijde ze hned od zacatku je zas to koureni hodne akcentovany. nevim estli toe vejicka na tu rakovinu pak a nebo proste guilty pleasure od rejzy, kteryho furt vudume nekde s cigarem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: niic! naopak mi to prislo velice dobre pripraveny. klasika proste :) jediny co teda! ale to uz mela podle me 7. pri soubojich jak se tam ty postavy ruzne motaj, tak obcas s necim kolidujou. jakoze nevim treba zmizel kus ruky ve zdi jakoby, ale toe takovy..... :)

jo a co se tyka toho dabingu, tak to sem se lekl na zacatku, ze mam anglictinu a oni to mluvili bili lide! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A bugy zadny? Na centrale si stezovali, ze se jim prepina sem tam japa dabing do eng. Mam dojem jenom na pc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    devilleon si dal opet dvanactku a dneska tez. to sem slusny maslo! :)
    Day 1, 12 hour stream, complete. We are doing another (hopefully) 12 hour stream tomorrow 🔥🔥🔥🔥
    https://x.com/devilleon7/status/1750711628683673617?s=20
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno tesim se fakt moc. Jeste ze uz je vikend.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako tohle je bomba! nejdriv Gaiden a Kiryu a vse co mame radi a ted IW a Ichiban a opet vse, co k tomu patri!

hudebni doprovod supr! humor! ale i dojemny chvilky, ja uz vcera u toho byl jak ten Matej! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ok! ja to asi vyhazu do bedny teda. jinak tes se na sega automaty!

a nejen Naga! vcera sem kostnul dva co sou imho novy a:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho boosty nech klidne lezet, pokud nechces honit platinu. Treva v Ishinu jsem si je nechal celou dobu u Boba a sel jsem si pro ne, az kdyz jsem potreboval vymaxovat zbytek statistik, abych nemusel tyden grindit dungeony. Na zacatek to spis kurvi hratelnost
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v inventari mam ty boosty a veci z preorderu ale nevim co s tim. nejak se mi to nechce uzivat, ale na druhou stranu to nema jiny vyuziti bych rekl, tak zas kdy jindy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam