• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    TERZ
    TERZ --- ---
    Jenom bych chtěl říct, že je to naprosto boží. GOTY jasná, tohle už může trumfnout leda Mr. Kojima. ALOHA!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: asi tak! z yakuzy mam dycky nejvic screenu! tam jak zacne cutscena uz se mi presouva prst na tipaci tlacitko! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dve veci: dlouhodoba- skoda, ze to foto album neni nejak dostupny na webu/online. a ty fotky ze by byly pres celou plochu

a porad na radiu. v Zeru to bylo formou textu, takze anglicky, ale tady je to japonsky audio bez titulku! kua jak se dovim o cem tam zvanej? :)) sem neco prehlid?

jo a nevim jak na PS5, ale prijde mi ze treba na plazi to ztraci fps, ale nevim nemam na tohle moc voko...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    20 mins of spamming screenshot button

BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to parada, jak tam behate s Ichibanem v zabkach, ktery mu pleskaj o chodidla a von v nich bije ty nezdvoraky! :)) este lepsi je ten segway! to sem zvedavej az budou lidi srovnavat s Cloudem ve FF! :)

jinak uz se to tu asi psalo, ale ze budu drandit s Kazumou na segwayi, nebo se s nim koupat v oceanu s tema jejich kerkama na zadech...husty! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este tuhle sem dam :D (jinak du nahazet vedle zase naky obrazky z postupu, tak zkusim opatrne)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno tady sem na to este cucel! dost dobry! to se mi libilo, kdyz ty automaty byly vic nez jen joystick a cudliky.
    nechavam schvalne velky)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo ale s tim rakosim lodkou a navijakem to musi bejt lepsi jak real! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Joooo. Kofila se toho nebál

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lopiku?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to ovladani vypada jako ze tam u toho byl slusnej vercajk! me se libi jak to ma styl jak treba Virtua Cop atd. a rikal sem si ze tebe to rybareni bavilo. docela prekvapil, tak se na nej tesim :)
    mno jak sem psal.priste dejte vedet! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna jsem se byl mrknout v herně a tyvole Bass Fishing? Ten jsme si vyzkoušeli i s tím bizarnim navijakem loni v Berlíně s Kofilou v muzeu počítačových her, kde měli zákoutí i včetně loďky a rákosí
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tak uz sem taky dorazil na Havaj a je to hukot ta anglictina :)) ale zas stejne to funguje naopak, kdyz ty bili mluvej japonsky ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ:

Yakuza 3 Let's Learn English 4 Side Case
    https://youtu.be/lKFR8hV_kj4?si=RvbT5ADIvdRA3ntQ
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: To jsem nezaznamenal ale jedna fakt strasne divna vec je když japonsky mluvící dábéři mluví anglicky na anglicky mluvící postavy. To tak strasne trha usi :D mohlo tam bejt kombo ze i v jap budou eng casti vytazeny z eng dubu :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! to bude vono!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Imho byl Gaiden nafouklej tim demem, kde byla defakto kompletni a jenom omezena hra. To stejny udelali s demem na sestku, kdy tam dali celou hru s neviditelnou barierou a omezenim, kdy se jim pres to hraci tehdy proglitchovali.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ted se mi stahla 472 mega aktualizace.

A kdyby jste si vzpomneli, kouknete mi pls kdyztak na velikosti her, pokud je mate obe nainstalovany samozrejme .)
    Me to ukazuje IW 63,2 a Gaiden 64,9. sem myslel, ze bude IW vetsi i v objemu dat teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam