• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jojo, včera první kontakt se sujimonem, a asi hodinový chození po nákupáku. Je to fakt velký a myslím, že do léta s tím vystačím.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Pockej si na Anima…. Dondoko :D. To neni jenom zasek to proste najednou hrajes jinou hru a k ty puvodni se zatim nechces vratit protoze jeste musim tohle a tamto :D. Ani nechci vedet kolik casu uz sem tam stravil xD
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tak vcera zasek na Sujimonech! Hukot! Trochu mi to pripomnelo meme s Xzibitem. To budem hrat jeste na jare :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: With Melodrama and Memes, a Yakuza Game Series Charms America

The Like a Dragon role-playing games follow a gangster through facsimiles of Japanese cities. With earnest goofiness, they’ve found an international audience.

https://www.nytimes.com/2024/01/23/arts/like-a-dragon-infinite-wealth-yakuza.html?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to obrovsky, ze vubec nevim co driv!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Hele, já jsem zatím opatrně optimistickej - mám za sebou 8 hodin a jsem pořád někde mezi cutscenes. Spousta věcí není ještě enabled, tak se prostě přesunu na waypoint, cutscene, někoho zmlatim, cutscene.
    Tak doufám, že se to zúročí v šíři hry později.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Je to skvělý. Jak jsem měl obavu, že by se to mohlo moc vnucovat západu, tak vůbec. Za první tři hodiny jsem se xkrat zasmál, dojal a teď si pochoduju po městě, pouštim si z Ichiho mobilu Baka Mitai a jsem absolutně spokojenej. Bozi to je.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    In Yakuza: Like a Dragon's karaoke minigame, Sodachi is Japan's top-ranked singer on all songs.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: jo DS2! uz by meli ted nekdy neco ukazat myslim!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Michio ma novou figurku? :)

Vzal sem i Robo verzi! Snad to pak pude aspon nekam vystavit! :)) (spis bych rekl, ze ne)

TERZ
    TERZ --- ---
    Jenom bych chtěl říct, že je to naprosto boží. GOTY jasná, tohle už může trumfnout leda Mr. Kojima. ALOHA!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: asi tak! z yakuzy mam dycky nejvic screenu! tam jak zacne cutscena uz se mi presouva prst na tipaci tlacitko! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dve veci: dlouhodoba- skoda, ze to foto album neni nejak dostupny na webu/online. a ty fotky ze by byly pres celou plochu

a porad na radiu. v Zeru to bylo formou textu, takze anglicky, ale tady je to japonsky audio bez titulku! kua jak se dovim o cem tam zvanej? :)) sem neco prehlid?

jo a nevim jak na PS5, ale prijde mi ze treba na plazi to ztraci fps, ale nevim nemam na tohle moc voko...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    20 mins of spamming screenshot button

BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to parada, jak tam behate s Ichibanem v zabkach, ktery mu pleskaj o chodidla a von v nich bije ty nezdvoraky! :)) este lepsi je ten segway! to sem zvedavej az budou lidi srovnavat s Cloudem ve FF! :)

jinak uz se to tu asi psalo, ale ze budu drandit s Kazumou na segwayi, nebo se s nim koupat v oceanu s tema jejich kerkama na zadech...husty! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este tuhle sem dam :D (jinak du nahazet vedle zase naky obrazky z postupu, tak zkusim opatrne)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno tady sem na to este cucel! dost dobry! to se mi libilo, kdyz ty automaty byly vic nez jen joystick a cudliky.
    nechavam schvalne velky)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo ale s tim rakosim lodkou a navijakem to musi bejt lepsi jak real! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Joooo. Kofila se toho nebál

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lopiku?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam