• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no tak o tom tezsim backupu sem ani neuvazoval! :D ale i ty lehky mi prisly v jinejch dilech tezsi. ale jako tim lepe pro me! :))

snad si nekdy najdu cas to zahrat! mozna nejakej ten remaster by to nahajpoval! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Fuuuu Valkyria tam je? To musím najít. Už se těším, jak tam po geniální čtyřce pošlu jedničku. Takový hry by se měly remasterovat do next genu. Jinak joooo. Karaoke je celkem easy, ale i tak dávají některý songy na Passionate Back Up celkem zabrat, kor když tam poskakuje Chitose po plazi. Tam vždycky nasekam chyby 🫠
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to karaoke se mi zda jednodussi. neprijde vam? mozna ze sem zatim jel asi lehci songy

jo a nasel sem cd s Valkyria Chronicles, tak sem si na tebe vzpomnel, zes to drtil :)) ja znam jen jeden uvodni song z ps1 verze s takovou trubkou, nebo co to tam hraje :) tu sem ale tady neslysel...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Každopádně tomu dávám dvě hodiny každej večer a vždycky se těším, jak to zapnu. Proste RGG🖤
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vletel jsem do paty kapitoly, platonicky miluju Chi-san, drtim nový karaoke songy a každou chvíli čekám odjezd na Dondoko. Podtrženo sečteno - děsně moc mě to baví.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno uz sem si rikal co ty...tak jaka kapitola? 4? :)

musim priznat, jak se mi to ted pripomina v tom bucket listu, ze mi trochu chybi ty starsi dily, resp. ta jejich ujetost.

Yakuza 3 Revelations - Essence of Jumping
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KuuHkFmCwSA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    diky Lefty!!! ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Happy birthday to Nakaya Kazuhiro.
    Thank you for being Ichiban, Nishiki and Izo.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    "single people hating on valentines day"
    https://x.com/wisalallen/status/1757080992358277337?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a vcera sem si vsimnul peknyho detailu na ty foto budce, kde se menej joby je "hologramovy?" okynko kde se stridaj :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak sem konecne nacal ten Bucket list. toe takovy mily retrospektivni! hezky! zatim ani nebylo treba kapesnicku! ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Save 80% on Yakuza: Like a Dragon on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1235140/Yakuza_Like_a_Dragon/

Upgrade pro lidi co nemaji max edici za 477Kc.
    Normalni edice jeste levneji.
    Bezi na steam deck.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Honolulu. foceno pred deviti dny :)
    (podobnej pripad jako Shinobi restaurace. sem si rikal, jak je to vystajlovany, vevnitr baba pokerovana, ale neslo nic. az pozdeji :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sapporo

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Teď přesně jsem ten vedlejsak dorazil :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Playing Yakuza be like...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja se vubec nezasekl a vubec me tyhle veci nezajimaj! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim! dal! :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam