• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jak casto se vam zadari objevit combo v nejaky restauraci? ja mam za 56 hodin jedno :D a to sem nejak vykoumal pres popisek :) asi na to du blbe. ja to dycky strilim vod voka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jasne, tak to rozvijej..ja jen, ze toto me tam nechybi. jak sem psal, asi to ani neni nic konkretniho. on to bude spis jen dojem umocnenej tim, kde se tenhle dil vetsinou odehrava a tim v jaky fazi hry sem - Bucket List ;)

ted sem tam mel momenty, kdy me to hodilo pocitove jak konec Gaidenu! bradicka se lehce zaklepala, ale ustal sem to! :)) husty!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: rozvíjím tu ideu, o tom je diskuze, ne? Jak říkám, nenapadlo mě to, ale něco na tom je.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: mno prislo mi, jak kdybych te nejak urazil nebo ja nevim :) vkladas za me slova, ktery sem ani nenapsal. o zadnym kimchi, hajzlikach ani vulgaritach sem preci nemluvil. ze to neumim radne popsat, je vec druha :))

imho! to neni jen tady, ale proste kdyz znacka studio roste, nabira vic lidi, chtej se zalibit sirsimu publiku, to s sebou treba nese kompromisy, ktery zas uz tu hru nejak svazujou/omezujou nebo to ztrati treba urcitej rukopis...

hele jak sem rikal...pro me je to ferova 9/10. to ani neni ode me nejaka vyhrada, nebo hejt. to bych si nedovolil! spis osobni prani mit to zase echt japonsky :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: protože je to zajímavej pohled, kterej mě nenapadl. copak tě někde tluču?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele pojmenuj si to jak chces :)) koukam, ze je to stejny jako s ps5. copak na to nemuzu mit svuj nazor? copak sem dostatecne nesdelil, ze vam nechci kazit radost? to neni nic osobniho preci. jen mi to tak prijde. a ty hned vystrelis tri prispevky. evidentne te to nadzvedlo, ale to sem nechtel. tak promin ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: a vulgarity obecně jsou víc západní než "wtfs" na který jsme byli zvyklí.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: ale beru, že palivy kimchi a bathroom emergency v IW nejsou, no.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: není to spíš hedonisticka adaptace? Je jasný, že po deseti hrách už tě toho tolik nepřekvapí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY:
    NAGASAWA: na me je to uz nejaky moc zapadacky. bizaru poskrovnu, tim myslim i to japonsko jako takovy toe pro me jinej svet. substories sou fajn, ale uz se to smrsklo jen na takovy ty mily setkani.jasne ze sou tam i jiny, ale to je muj dojem z toho. nejsem zklamanej. nechci vam kazit radost! sam sem nadsenej! ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: naaaaah. Nektery substories jsou skvely. V Zeru a drivejsich byly taky nektery ok, nektery skvely a nektery tak jenom do poctu. V IW mi prisly zatim vsechny naprosto v cajku.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: "už to není v bejvalo" ?!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: NANI?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imo pomrknuti na FF. jinac za me uz to neni co bejvalo...

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tohle je bizar, kvůli kterýmu to miluju.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera zavital na karaoke a uz me to vyvedlo z omylu. i na casuala sou tam songy, ktery me! delaj problemy :)) jasny, ze pro vas to bude s prstem v nose .)) nicmene s tim Bucket Listem mi to jen vic a vic potvrzuje, ze Zero bylo nejvic a celkove ty starsi dily byly hrozne super! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam