• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ha! :)

Segway Showdown: Final Fantasy VII Vs. Like A Dragon - Game Informer
    https://www.gameinformer.com/video/2024/02/28/segway-showdown-final-fantasy-vii-vs-like-a-dragon

Both Final Fantasy VII Rebirth and Like a Dragon: Infinite Wealth inexplicably feature Segway-inspired scooters. We don't know why this happened, or if developers at Square Enix and Ryu Ga Gotoku Studio were in communication, or if scooters happen to be really popular in Japan right now – we don't know. One question we can answer, however, is which one is better?

Segway Showdown: Final Fantasy VII Vs. Like A Dragon
    https://www.youtube.com/watch?v=3sGuFL6W8Ss&t=120s
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co segway? stejny? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve sem si rikal vo co de a ze ten horni je nakej jinej! :D este spim! jinac vcera sem koukal na gejmplej na vortexu a chudak Jirka byl z tech crop topu celej vedle! :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hned jsem si připadal, jako na Havaji

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Zatím si jenom prochazim demo. Teď dorazim Yakuzu, potom mám v plánu Final Fantasy, ale v mezičase bych do toho i šel. Pár fightů za večer, jako v časech Mega Drive bych bral. Jakmile to pořídím, pošlu echo.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: Si muzeme dat vonline do tela! Mam to na pc a umi to crossplay.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Tak jsi měl recht. Už si to štráduju po městě, vedu dialogy s npc, jako v Yakuze, celkový nastavení kostry je víc než podobný, menu v mobilu je mi podezřele povědomý a ještě navíc k tomu hraje muzika pomalu jako z Persony. To jsem teda tak úplně od Street Fightera nečekal :) Mile kostrbatý je to jako Yakuza 3/4, kamera je posazená taky dost podobně. Akorát je škoda, že jsem hned nemohl sejmout pouličního mima :) Inspirace je tam na první dobrou jasná.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Spotify, 20 podcastu a jedem. Mada mada!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: no, něco jako vagabundi tam jsou, ale je to prostě griiiind
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: spawnovaci vagabundi tam vlastne nejsou co :( Nasobice XP tam snad nechali
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: naopak, největší oser nakonec - levelování nad 50 už je grind.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: tak to uz zni jako celkem prijemny starosti.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tak do platiny zbývají:
    - dodělat yokohama underground
    - Ichiban level 70
    - Ichibanovy personal stats na max.
    GEE
    GEE --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: fake kiryu!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Nanba dobrej!

LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Knizku jsem necetl, protoze jsem vedel ze bude S2. Kdyz jde o HBO tak podklady obcas prekonaji a obcas ne :)

No mam to dokoukane co jde. druha sezona je lepsi. Celkove je to pro me zabavne diky 3 jazyku a slusnym hereckym vykonum.
    Hlavni postava je narcis o tom nema smysl pochybovat, ale vedlejsi role me pripominaji Yakuzu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: a vím, že si trochu protiřečím. Ale sezona jedna skončila, nebylo jasný, jeslti bude S2, tak jsem sáhnul po té knížce, abych věděl, jak to dopadne.
    Moje review:

LEFTY
    LEFTY --- ---
    CROME: já jsem dal první sezonu. Hele, není tam story. Přečetl jsem pak i tu knížku, podle který to je. Nestojí to za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam