• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ;))

    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    posledni kapitola! v bode odkud uz nebude cesty zpet! :)) tak beham po meste a brecim kolik toho nemam hotovyho. 90 hodin! asi to dojedu, jak je a pak treba dodelam, ale to zni i me dost naivne. bucket list, skola, uchylaci z trolejbusu, dondoko, to mam vse tak na tretine progresu :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Japonske VA je obcas bonus (pro ty znas co nerozumi)
    A New... Dishwasher?
    https://www.youtube.com/shorts/5erhz8EknBI
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: Vždycky je to přes menu, musí si to sáhnout do savů, co hře vlastně nepatří, což člověk musí potvrdit, prostě jako kdybys dával barák do zástavy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: U Directors cutu mi to savy nenažralo. Leda, že by byla v menu nejaka legranda, kterou jsem minul. Jeste na to mrknu.
    TAP
    TAP --- ---
    Třeba Kojima na pláži uměl save překopnout z PS4 do PS5 verze i s trofejema, ale je to kus od kusu, záleží, jestli si a tím vývojář dá extra práci. Yakuzy nevim, ještě jsem se v chronologii nedostal do bodu, kde vyšla PS5
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Melo by to jit, ale musis prvne nainstalovat PS4 verzi na PS5. Aspoj pokud to dev podporuje. Nezkousel jsem na 7
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    NAGASAWA: Jako upřímně tohle je dobrej fuck up. To mě dost nepříjemně překvapilo při tom přechodu na PS5. Bych čekal, že takhle zásadní věc bude v dnešní době podchycená.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MIKLO: no neni zac. taky bych byl radeji, kdyby si vsechny ty verze mezi sebou tykaly. Tuhle jsem chtel na neco zpetne mrknout v Death Stranding a taky smula.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    BOBESH:
    NAGASAWA: Ok, nevadí, tak já to dojedu v té PS4 verzi. Díky moc za info.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mno pravda, ty casy jsem uplne vypustil. Je fakt, ze na PS5 tam vlastne zadnej loading neni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne. i na tech starsich konzolich to vypadalo dycky paradne. tam imo max rozdil v nahravacich casech, ale toe par vterinek...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MIKLO: bohuzel to nejde mno. Loni v lete jsem si chtel doplatinovat Like a Dragon v PS5 verzi, kde mi chybel posledni dungeon a musel jsem nakonec stahnout tu puvodni PS4 kompatibilni verzi. kde mi savy fungovaly. Mrzelo me to, ale zase kdyz se ted divam na PS5 verzi Infinite Wealth, tak tam uprimne zadnej zasadni vizualni rozdil oproti PS4 verzi stejne nevidim. Vlastne mi to prijde uplne stejny.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MIKLO: asi budes zklamanej :/ ja myslim, ze to nejde. ale pockej este na ostatni .)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Mám rozehraný Like A Dragon už nějaký ten pátek na PS4. Na začátku roku jsem pořídil PS5, teď jsem si nějak vzpomněl, že bych to rád dohrál. Mám tam asi 40 hodin a vzhledem k tomu, jak málo mám na hraní času, bych to nerad jel od začátku, protože by to mohlo zabrat další dva roky. Zkopíroval jsem savy a nainstaloval PS5 verzi v naivní představě, že se tam sami nahrajou a já pojedu dál. Samozřejmě jsem záhy zjistil, že takhle moc v budoucnosti ještě nejsme a vpodstatě všechny PS5 tituly jsou oproti těm samým PS4 titulům jakoby rozdílný hry. Všude jinde je mi to celkem jedno, ale u tohodle titulu bych to rád nějak rozchodil a zahrál si ho v těch PS5 detailech. Řešili jste to někdo a třeba i úspěšně? Trochu doufám, že na to je nějaký fígl. Samozřejmě to kdyžtak dohraju v té PS4 verzi, ale než se do toho ponořím, tak se radši ještě ptám.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LEFTY: Nemas nahodou tu knihu k pujceni?

    Dostali se do casti, kde Sato je Kyriu a jeho mladsi bratr je jako Akira :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam