• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Vcera jsem to resil v platinovaci skupine na fcb a chlapik po zplatinovani psal, ze to ma za nej hodnotu 20-30 éček s tím, že by to v pohodě obstálo jako DLC k Infinite Wealth, ale takhle moc ne. Prej to ale zachrani posledni kapitola. Kazdopadne tohle bude asi prvni preslap RGG (alespon pro nas) pac co jsem tak koukal, rade lidi to asi staci mno. Ten odchod Nagoshiho se v udrzeni konceptu zacina krapet projevovat rekl bych.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak zatím 21 hodin, ale rozpaky trvají. Prostě to netáhne - recykluje se to, co jsme měli v LAD:IW, a to je ještě moc fresh. Příběh nepříběhuje. Chybí tomu to "vybroušení", aby těch věcí bylo tak akorát a dávaly v kontextu smysl - a že jsme zvyklí z yakuzy na lecjaký veletoče (neprůstřelný uniformy, utopená válečná loď).
    Jsou tam samozřejmě dobrý fóry, ale tenhle dole zrovna na tuhle hru dost sedí - proklikávám sposutou dialogů, protože je to prostě druhej nálev a jde mi jenom o to posunout se ke konci.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Beru zpět, všechno je v pořádku!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: hele jo no. ja sem zatim stihl nejakejch 11h. me to bavi v tom duchu jakoze pirati, ale jinak? tohle je japonska yakuza, kde neni nic japonskyho ani yakuzackyho! ta grafika teda taky neni upe top. a souboje me bavej, ale jak pises obcas je to moc. oni v minulym tahovym dile pridaj minihru dalsi tahovku. tady pro zmenu v beat em up pridaj "minihru" kde je dalsi beat em up este s vice postavama! :O

jako sem rad, ze mi to vydali o tejden driv nez ten Monster Hunter, takze mi to krasne ukrati cekani.
    to ze to puvodne melo vyjit ve stejnej den a jeste maj oba tituly dva maly chlapce a ty se jmenujou od "N" to sou takovy nahodicky

NOAH x NATA (MH:Wilds)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ja si pockam az na to, jak to po dohrani zhodnotite. Jeste 5 FF kapitol fuuuu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A teda boj je pro mě hrozně neprehlednej.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak zatím v tom mám 4 hodiny a úplně nevím.
    Zatímco u Gaiden jsem bral, že je to "The best of" že všech herních mechanik", tak tam byl motherfucking Kiryu a světla Sotenbori, mělo to ten Yakuza spirit, a doplnilo to příběh.
    Tohle je bizarní setting s charming Majimou, ale to je vse. přijde mi to od rgg studios jako money grab - prepouzity herní mechaniky bez nových twistu, všechno je to takový "unaveny".
    Ale možná se to změní.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Paráda to rád slyším.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: za me super. bavej me fighty, jak klasicky tak i s lodi zatim. Majima je takovej japonskej Jack Sparrow nadnesene :)) hodi se mi to na nej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A jinak co dojmy?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Přechod Nagoshiho pod Číňany zdá se nebyl úplně dobrej krok i když předvídat se to samozřejmě nedalo. Tak hlavně aby to ustál.

NetEase Poached These Legendary Devs And Is Already Bailing
    https://kotaku.com/yakuza-toshihiro-nagoshi-suda51-netease-studios-1851765924

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak tohle neni tak divoky, jak sem si predstavoval.BOBESH sem delal zbytecny vlny ;)) klasika zacatek za me
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja 11. kapitola v Nibelheimu! a dneska mi do toho skoci Yakuza az do releasu MH. takze FF Rebirth opustim ve finale po skoro 70ti hodinach? :D ja to musim dat nak simultanne s tema dalsima dvema! mi hrabne! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Trvalo mi to jen asi dvě hodiny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jinak jdu s OT. Včera jsem dal všechny tři Chocobo Glide na Rank 3.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: ROFL
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sice sme zvykly, ale tohle je jinej level! :O davam jako varovaní! to si dneska ani nezahraju! :D
    jedno z negativ uvedenych v recenzi na zing.cz

GEE
    GEE --- ---
    this is a rant about the Yakuza series (Like A Dragon)
    https://www.youtube.com/watch?v=18GR58nQ5mY

Yakuza, vsude Yakuza!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    today is a day! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam