• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ja si uz nekolikrat rikal, ze to vezmu, ale dost nepekne a necekane jsem se zasekal na Stellar Blade, kterej vsema deseti doporucuju. Je to naprosto skvely a jsem prekvapenej o to vic, protoze jsem od toho vlastne nic moc po sice fajn, ale nevyraznym demu necekal. Navic me dost bavi poslouchat Eve ve vybornym korejskym dabingu. Jak jsem po tech letech zvyklej z Yakuzy na stovky hodin s japonstinou, tak je to celkem zajimava zmena, kor kdyz obcas chytam vsechny ty pribuzny vyrazy, ktery Japonci a Korejci prebrali z Ciny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jakoze jsi dorazil tenhle quest, anebo jsi dorazil komplet piraty?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a vcera po pauze dodelal :) jako tahle linka byla celkem cool, ze to bylo takovy protahly a jak byl ztvarnenej ten zaver, pac mi u toho bylo celkem trapne az sem nevedel estli toe pozitivni nebo negativni :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera sem zavital. tohle bylo celkem vtipny :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: neeee
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: presne tak mno. jeste navic hrozi, ze to budou westernizovat a bude to komplet paskvil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mnoo! kdyz to bude ciste japonsky, tak beru! ale teda hned sem si vzpomnel na tu hranou a az sem se oklepal :) chtelo by to origo voice acting, rating od 18 atd. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yokoyama is open to the idea of Yakuza anime, and SEGA is currently in collaboration with TMS Entertainment, making the concept of a Yakuza anime very possible

Source: Defa Minico Gamer, Nikkei Cross Trend, CBR
    Collected and translated by @04tenno, leader of the Yakuza fandom wikipedia
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: toe dobre! ja bohuzel SMT nedavam od doby, kdy sem to kdysi davno zkusil myslim na psp. nejak mi to prislo ujety, divny a uz sem tomu nikdy sanci nedal :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: SMT V Vengence byla jedna z nejlepších her, co jsem loni hrál.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako jo no. imho se to na zapade rozjelo s tou sestkou na ps4, kdy uz dost lidi basnilo o Zeru. nebo mozna prave s tim Zerem. a jak je vsechno cim dal rychlejsi. vsak si pamatuju jak sem se tu kdysi modlil, aby vubec pustili Ishin! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: stejne je prdel, ze ze znacky kterou tady pred par lety pomalu nikdo neznal bude, respektive uz je hlavni artikl, kterej se smeje z reklam vedle Sonica.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Sega: méně her, více peněz a lidí pro Like a Dragon, Personu a Sonica | Zing
    https://zing.cz/article/sega-mene-her-vice-penez-a-lidi-pro-like-a-dragon-personu-a-sonica
    Především chce pak vydavatel podpořit trojici interních studií Ryu Ga Gotoku, Sonic Team a Atlus stojící za značkami Like a Dragon (dříve Yakuza), Sonic a Persona, respektive Shin Megami Tensei a čerstvě také Metaphor: ReFantazio. Potenciál vidí Sega v rostoucím zájmů amerických a evropských hráčů o jmenované série. „Atlus je pro nás důležitým studiem pro expanzi japonských IP do zahraničí a myslíme si, že je nutné ho posílit. Studia, která se podílejí na IP Sonic a Like a Dragon mají také nedostatek zaměstnanců, a proto je chceme personálně posílit.“
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw dneska má Y0 deset let od uvedení v Japonsku
    GEE
    GEE --- ---
    Here we go again :-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Project Century. Tam by mohli celou serii restartnout imho, pac uz neni moc z ceho brat krome spinoffu dalsich postav mezi Zero a Kiwami.

Project Century World Premiere Trailer from The Game Awards 2024
    https://youtu.be/-hihuPFku9I?si=WVYAnSY-1hkc2bAJ
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    je třeba si teda uvědomit, že Yakuza jako téma už toho moc novýho nedá, v souvislosti s jejím vývojem v Japonsku. LAD a LAD: IW už celkem vyškrábávaly poslední zbytky tématu.

Jak se jmenuje ta plánovaná hra z dvacátých let minulýho století?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: zrovna tohle srovnání jsem si uvědomil několikrát, a pokaždé to zabolelo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vic bych ocenil trochu vic vaznejsi, promyslenej a skvele napsanej Majima spinoff ve stylu 0 a linky Majima vs Makoto mno. Ale tak holt RGG má od markeťáků nejspis jiny cisla ohledne cilovky nez jsme my.

BOBESH: je to tak mno
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nejen z Yakuzy prave :) a jelikoz prachy nesmrdej, tak to chce jit na ruku i tem zapadakum a to sou povetsinou uplakanci, kterejm vadi to a to, tak to mily vyvojari upravej k jejich pozadavkum a mame pak to co mame :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam