• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    FFFF
    FFFF --- ---
    tak o znovuzvoleni Bidena nerozhodne az tak moc co si mysli Ilhan Omar a jeji klika (ty pokud Biden ziska nominaci jej budou volit tak jako tak), ale spis jaky PR soucasne vedeni zvoli vuci pravemu stredu a jak moc pro-pravostredovy "feeling" bude mit Biden vuci pristimu republikanskemu vyzyvateli.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NAGASAWA:
    NPR Cookie Consent and Choices
    https://www.npr.org/2021/04/08/985296354/almost-19-000-migrant-children-stopped-at-u-s-border-in-march-most-ever-in-a-mon?t=1617901281628

    "The overall surge in March — a 71% spike over February's figures — illustrates the scope of the ongoing challenge President Biden faces as he seeks to enforce the border while overhauling the nation's asylum rules."

    well well well :) nejak to democrats nezvladaji.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dneska přeplněná detencni centra navštíví Myorkas, ale bez médií. Evidentně by podobně otresny záběry jako před dvěma týdny nebyly dvakrat skvely PR pro současný vedení.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ilhan Omar blasts Biden's 'shameful' plan to continue border wall construction - Washington Times
    https://www.washingtontimes.com/news/2021/apr/8/ilhan-omar-blasts-bidens-shameful-plan-to-continue/

    Rep. Ilhan Omar on Wednesday criticized the Biden administration for considering restarting construction on the previous administration’s “xenophobic and racist” southern border wall.

    “It’s shameful and unacceptable for @POTUS to continue the construction of Trump’s xenophobic and racist wall,” the Minnesota Democrat tweeted to her nearly three million followers.

    DHS may restart border wall construction to plug 'gaps' - Washington Times
    https://m.washingtontimes.com/news/2021/apr/5/dhs-may-restart-border-wall-construction-plug-gaps/?_gl=1*1rr9fh8*_ga*YW1wLW5jcEJOWDNsVmJFdk5wMVZma0xEa2g5cTVkVFhsNlpTU0EyaXdYQVllZjlaNmg2QnNNM0l0N0VZV2xBNkZSVW8.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Biden nezavinene chvili ucastnikem soudniho procesu jako zalovana strana :-)

    [NJAL @ Donald Trump 2016+]
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    zacina me byt referentu v nyt & wp docela lito. Chudaci musi generovat nove a nove teorie


    a us homeland a dalsi jim do toho nepekne hazi vidle :)

    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Zlaté časy pašeráků. Děti na Rio Grande jsou pro kartely nový kokain - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/paseractvi-deti-mexiko-rio-grande.A210402_174248_zahranicni_lisv

    " Teď polleros zažívají zlaté časy, protože k Rio Grande dorazila lidská vlna, přičemž další se dole na jihu pořád zvedají.

    Matka dítěte, které pašeráci hodili do vody, aby odvedli pozornost, zaplatila za cestu pro sebe a miminko 3 500 dolarů. Ve skupině s ní bylo skoro sedmdesát dospělých a ­150 dětí. Spočítejte si to. I skromný odhad, při němž vezmete v úvahu, že dítě stojí mnohem méně než dospělý, dá cifru začínající od čtvrt milionu dolarů za tuto várku
    "

    ucet, za zmenu pravidel na hranici, bude neprijemny...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Two toddlers dropped over a border barrier and left in New Mexico | TheHill
    https://thehill.com/...and-coast-guard/545870-two-toddlers-dropped-over-a-border-barrier-and-left-in

    "U.S. Border Patrol agents rescued two toddlers from a “potentially life-threatening situation” near the U.S.-Mexico border on Tuesday after they were dropped over a 14-foot wall by smugglers who then fled.

    Two girl toddlers were rescued in Santa Teresa, New Mexico on Tuesday evening according to U.S. Customs and Border Patrol (CBP). A Santa Teresa Border Patrol agent observed the smugglers dropping the two children over the wall who then directed agents to their location"

    Bidene Bidene.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SCHWEPZ: pridal bych k tomu nasledujici

    Fact check: Missing context in post about Biden and nuclear codes
    https://eu.usatoday.com/...02/26/fact-check-missing-context-post-biden-and-nuclear-codes/6821127002/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Demokratičtí zákonodárci v dopise z konce února žádají Bidena, aby zvážil možnost zavedení povinné kontrasignace rozhodnutí o jaderném útoku, a to například podpisem viceprezidenta nebo šéfa Sněmovny reprezentantů. Nyní je šéf Bílého domu z pozice vrchního velitele ozbrojených sil jediným, kdo může povolit použití atomové výzbroje, a to jen na základě svého vlastního rozhodnutí.

    Democrats want Joe Biden to share nuclear command, World News | wionews.com
    https://www.wionews.com/videos/democrats-want-joe-biden-to-share-nuclear-command-366544

    Bidenovy kiksy zneklidňují demokraty - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rce=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak me celkem prekvapilo, ze Biden ignoroval dotazy Foxu a vybral si predem akorat jemu naklonena media :) Osobne jsem cekal, ze udela vstricne gesto vuci Trumpem rozdelene spolecnosti a Fox dostane slovo s rozumnou odpovedi a ono nic, tak to snad priste napravi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    OMNIHASH: ja vim, ze to je klasicky format a z toho duvodu kazdou prezidentskou tiskovku americka media srovnavaji na pocet autorizovanych novinarskych dotazu s poctem odpovedi predchudcu spolecne s jejich dynamikou a Biden se z nich zatim (u pripravenych odpovedi) rozmyslel nejdele a zodpovedel nejmene dotazu, coz je s nejoddalovanejsi tiskovkou za poslednich sto let taky celkem vymluvne. Osobne samozrejme davam prednost promyslenym odpovedim, nez zmatenemu freestylu, ale v pripade Bidena a jeho za posledni dobu castejsich a zmatenejsich přeřeknutí mi z toho nevychazi jako prezident, ktery vstoupil do uradu s vylozene idealnim vekem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: však Zeman tu byl jenom jako reality check na ty kecy v kleci, jak to Biden fyzicky nevydrží a předá Kamille. Jinak tohle je normální formát tiskovky americkejch prezidentů už snad přes století, 90% času předpřiravený/autorizovaný dotazy a pár náhodnejch na závěr. Akorát Drumpf u toho nebyl schopnej ani nějak koherentně přečíst ty odpovědi, a místo toho do třetí věty spustil svoje free flow. To, že se prezident dvakrát rozmyslí, než něco plácne, považuju za jeden ze základních předpokladů k výkonu funkce, třeba u Obamy bylo vidět, jak mu každej dotaz šrotuje v makovici a jak přesně hledá jednotlivý slova, aby řek, to co si myslí.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ach ta zhrzena laska.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    koukam, mezi malymi fasounky Biden stale budi rozruch. jo, i kdyz je starej, je ve vsem lepsi nez donald nebo zeman. uz jen to, ze zvladne vyjit par schodu z nej dela fakt junaka oproti zemanovi, nemele hovna a nerozdeluje spolecnost.

    to skoro vypada, ze nyxi fasounci jsou mnohem spokojenejsi, kdyz prezident mele picoviny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    OMNIHASH: srovnavat americke prezidenty se Zemanem, vyjde z toho lip i Trump, tak mi to neprijde jako vylozene nejstastnejsi zpusob argumentace. Inu uvidime, jak bude Biden pokracovat. Jeho senatorska historie je celkem rozverna kombinace polopravd, lzi, ohybani reality a preslapu v zahranicni politice, tak mi to v kombinaci s jeho stale pomalejsim zpusobem vyjadrovani do budoucna vychazi jako zdroj nejednoho mrzeni. Co se tehle slowmo tiskovky tyce, tak na me pusobila jako tezce namemorovana a jsem zvedavej na dalsi, kde bude muset pruzne reagovat na necekanou situaci.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANCHEZ: chápu, po týhle sezóně one linerů je těžký se soustředit na člověka, co rozvádí myšlenku na 5-10 minut
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OMNIHASH: tyhle růžový brýle to už je fakt pokročilá fáze TDS
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: opět, Biden toho zvládnul jenom za tuhle tiskovku prohlásit víc než Zeman za celou prezidentskou kariéru a dávalo to větší koherenci, než všechny Trumpovy proslovy dohromady...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam