FAEKAL: do doby, nez se zalozil tento klub, tak jsem nemel ani tucha, ze neco jako Aphantasia existuje. Vsem rikam: nemam fantaziii, zavru oci a vidim tmu a tim to pro mne skoncilo. :)
Cim jsem starsi, tim zjistuju, ze se to da i krapet naucit, ale musi se clovek te dane veci venovat a zjistit jak funguje, tak pak to jde lepe. Ja treba vim, jak vypadaji veci, vim, co chci nakraslit, ale nevidim to. Musim si napred udelat ram, do toho cary, jak ma asi vec vypadat a potom uz to nejak doplnuju, ale casto se stane, ze to nekolikrat zmenim. Nejhorsi je, kdyz vidim nejakou vec, tak tam vidim, jak bych to udelal ja. :D
VOZKA: hraju na basu XX let. Vzdy byl problem vymyslet nejaky riff apd. Pres 10 let jsem na hrani nehulil. Od doby, co pouzivam huleni na hrani, tak je to o dost lepsi. Jsem schopen vymyslet xx riffu, ale nejde mi improvizace, jelikoz nejsem schopen pri tom vsem myslet nejak dopredu. Ale jak zvladnu skvele ovladat nastroj (doufam, ze se mi to nekdy podari), tak to pujde urcite lepe. Riffy a melodie znamych songu mi treba hrajou i 3 v hlave a nechcou ven. To je tak na masli, hlavne kdyz jses mimo civilizaci 2 tydny a zacne ti tam hrat nejaky zmrd z radii, ktereho nesnasis. :D