ADELHAIDA: Nemůže. Je to tim, že tam vládne dementní česká mentalita.
To je jako když jsem přijel na jaře do ŽĎASu na jedno focení velkého odlitku, zavolá si mě pan výrobní ředitel, že se mnou chce mluvit.
"Tak pane Mácha, my jsme se tady s kolegy bavili o Vaší práci, kterou obdivujeme a roky sledujeme a dohodli jsme se, že bychom Vás chtěli nějak podpořit. Protože prosto v tom, co děláte, vidíme smysl. Pojďte tady vedle za panem ekonomickým ředitelem a s ním domluvíte detaily. "
Jsem najednou vyšší o metr, sotva projdu dveřmi, dojat k slzám, že konečně, KONEČNĚ něco. Tam už sedí ve své krásně vyzdobené kanceláři ekonomický ředitel, nabízí mi místo a kávu a...
"Pane Mácha, je to pro nás opravdu ctí, že jste nás po takové době opět navštívil. Já Vás samozřejmě sleduji a je to obdivuhodný kus práce. No a my jsme se tady s kolegy domluvili, že ...
že....
že....
Už to vidím - podnikový kalendář, výzdoba chodeb mými fotografiemi, sponzoring, KNIHA!, všechno.
Že Vám budeme na Linkedinu sdílet Vaše příspěvky.
Tma, sucho v ústech, nenávist ke všemu českému.
Dodnes nesdíleli ani jeden. Ale je to jedno, protože mají doslova 1000x méně sledujících.
No a v tomhle já tu žiju.
Viktor Mácha is a steel mill hunter - Buymeacoffeehttps://buymeacoffee.com/viktormacha