PALEONTOLOG: no ja tedka taky ne:))) jakoze je nemam kde potkat a ani tuto sezonu nijak zvlast svou hrivu po salonech nepredvadim. ono to ma spolecny celosvetovy duvod..:)
ale tak jinak v praze vid, klubiky, particky, znamy, znamy znamejch a najednou jsi mezi lidma, ktery te jakoze testujou ve smyslu, ze maj mezi sebou nejakou danou hierarchii, kterou ty neznas, protoze se znaj uz 20 let od stredni (nebo hur z nakyho ucnaku hehe:)) a "cekaj co predvedes". a ty takovej nejsi, na naky explicitni premerovani pindouru s neznamejma lidma. vnimas svet jinak.
ja bych samozrejme taky moh bejt parchant a rict, ze je to tu klubiki pro nejaky neduzivy nealfa samce, ktery skemraj o svy misto na slunci (a nezbejva jim nic jineho, nez sbirat ozvejkany zbytky po skutecnejch samcich, hahaha). takze pokud to nekdo z kolemjdoucich takhle vidi, necht pokracuje dal, jsem si tohoto mozneho uhlu na vec vedom:)
me osobne ale na tomto tematu zajima vic to, co v tomhle ohledu predam svym detem, jak se tak chovat/nechovat, jak takove chovani vnimat a vyporadavat se s nim, pripadne jeste jestli dokazu zmenit nebo kultivovat sve vlastni projevy.
jestli je to biologicky podmineny testosteronem, tak tam jsem biologicky uz za zenitem.
na fyzickych projevech muznosti uz se to projevit muze, co si budem, fakt mi uz neni 16. bohuzel i bohudik:)
na dusevnich mi prijde ze naopak. teda ono je to asi dost smesny a mozna pro nekoho i paradoxni , kdyz nekdo mluvi o tom, jak se cejti psychicky muzne:))), ale prijde mi, ze v nekterych vecech jsem (si) proste jistejsi a jistejsi a nektery postoje, hodnoty...mi prijde, ze se dost stabilizovaly.
ale zase zacinam bejt podrazdenejsi a nedutklivejsi v jinych vecech, treba obecne nevsimavost a bezohlednost ve verejnym prostoru.
treba je to jen nejakej prirozenej vyvoj, ale snad ze me nebude jednou takovej ten herdekdedek pohanej i v 90 vlastni zluci, protoze je na svete vsecko spatne a hodnoty, ktery vyznava, uz davno zmizely:)))