YMLADRIS: takhle - ja jako nejsem nejak na lovu, nijak urputne nehledam. momentalne to ani nejde, u me je obsazeno a chvili to potrva, nez to ze me uplne vyvane..
konvencni VS nekonvencni je dost sirokej pojem, ale vzdycky jsem si myslel, ze lip vychazim s nekonvencnima lidma, je mi s nima prijemnejc a jim se mnou asi taky. a jako, uprimne, nektery konvence mam rad a tak nejak s nima automaticky pocitam, treba ze si cistime zuby, nelezem do postele v botach, nezahejbame si..ale nekdy mam proste dojem, ze zencky k tomu svymu chlapovi potrebujou nejak vzhlizet a neco mu dokazovat a nejak jako "bojovat" o jeho pozornost, zajem a peci.
a to u me nemusej, me to prijde samozrejmy se jim venovat a uprednostnovat je pred sebou samym. a ono jim to proste prestane bejt dost dobry, jak je to "samozrejmy" a maj to "zadarmo", tak je to asi zacne casem nudit.
jo, poskytnes zencky zazemi, 2 mesice ji v podstate zivis, pac ma novou praci, ktera jeste nic nehodi, nestalkujes, nebuzerujes, chodi si sem nebo pryc jak chce kdy chce, nic ji nenutis, varis, uklizis (tak je to tvuj byt zejo, sluzka neni v cene a ja si z zenckejch sluzky nedelam), nakupujes..a pak se, mimo jine, dozvis "ty o me moc pecujes" a za hodinu je pryc a tim to jako cely vlastne skoncilo.. no tak tyvole kde to sme?
to je vstricnost ve vasich ocich fakt takova ubohost, ze vyvolava nejaky obavy ze slabosstvi a najednou je ze dne na den ten clovek absolutne neatraktivni a to az tak moc, ze proste cau?
to jako takova zencka by uvitala, kdyby mi byla uplne u zadku, musela cekat treba hodinu pred barakem, nez ja si prijdu a pustim ji dovnitr, nelichotit, nechvalit a nutit do domacich praci a jednou za tejden udelat poradnou scenu, jak je uplne nahovno, aby mela pocit, ze za mnou pak musi prilist a dokazovat, ze ne? fakt tomuhle nerozumim a prijde mi to podivny.
ale nedavno me napadla jedna vec - naposledy jsem mel partnerku z "normalni rodiny" (tj tata a mama jako manzele vychovavaj dite nebo deti) asi pred 15 lety. predtim asi 5 let nazad. a to je vsechno.
jinak vsechny moje partnerky byly z nakejch "jinejch" rodin. rozvedeny rodice, matky samozivitelky nebo naopak podstatna cast dospivani stravena jen s otcem, nebo tyransky prostredi..tak nevim jestli jako spis ja pritahuju zencky z nakyho defromovanyho prostredi, nebo naopak si ja takovy rozbity vybiram a pak se strasne divim, ze nemaj nejaky partnersky navyky, protoze je nemely kde odkoukat...nebo jestli je to jen korelace a proste je tu tak malo "tradicnich" rodin, ze to rozlozeni odpovida:)) ale to mi neprijde moc pravdepodobny.