• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMANTNetoxická maskulinita - Pozitivní mužnost - fanklub denisy pokorne
    AMANT
    AMANT --- ---
    pri pravidelne objektivni kontrole internetu, zda se nekdo nekde nemyli jsem narazil na tohle
    [AMANT @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

    ten krokodyl je symbol nesahej na holky co si to neprejou, jinak cvak.
    bude to moje prvni kerka viditelna v kalhotech a triku, dam si to zespodu na predlokti silnejsi ruky:-)
    NYA
    NYA --- ---
    No hlavně děti se chovají kompetentně, pokud nejsou se svýma matkama, a když se ocitnou v jejich přítomnosti, promění se v bezmocná embrya.
    Já ji úplně chápu
    AMANT
    AMANT --- ---
    neimplikuje..a neimplukuje uz vubec ne:)))
    AMANT
    AMANT --- ---
    YMLADRIS: tu kamosku uplne chapu:) ty ostatni nezna odmala a toleruje jim leccos, ale u toho svyho ma na 99% predpoklady hotovy, pac ho zna od seminka:) kovarova kobyla no. coz nikterak neimplukuje, ze kovarova kobyla jinak neprospiva!:)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STENNY: ad spolubojovnice, chápu

    ad učitelka, nic dalšího bohužel už nevím. bylo to jen krátké setkání právě v semináři teorie typů, kde lidi znají svůj typ a rozebírají spolu různý věci za účelem OMG lidi jsou fakt různí

    tak uvidíš jak to budeš mít s případnou dcerou, od kolika let už budeš zuřit že schválně předstírá bezmoc aby tě manipulovala :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    YMLADRIS: Já to vnímám spíš na úrovni komunikace a celkového vztažení se k protějšku. Je pro mě naprosto OK, pokud mi partnerka řekne: "Jsem orvaná z práce, můžeš uvařit večeři a obejmout mě?", "S tímhle nevím jak hnout, pomohl bys mi?" nebo něco podobného, řekněme kauzálně a jasně definovaného. Včetně věcí jako "přišel listopad, začly mi podzimní deprese a do dubna to lepší nebude" nebo "zlomila jsem si nohu." Ale chvíli, kdy je bezmoc vůči světu obecná charakteristika dané osoby, tak mi s ní nebývá dobře. Je pravda, že se to může časem a událostmi měnit.
    Jeden kamarád glosoval, že definující požadavek pro mě není "žena," ale "spolubojovnice," a asi měl pravdu.

    Touché, i pro mě je schopnost říct si o pomoc naučená dovednost, dost trvalo, než to začalo být subjektivně OK.

    Co se týká učitelky a syna, přijde mi to fascinující a rád bych se dozvěděl víc ohledně toho, jak to vnímá, klidně pošta (pokud už to jde moc do soukroma, respektuju).
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STENNY: jeste k te bezmocnosti. jo to vnimam u INT* jako vyraznou vec, pozadavek nezavislosti - u sebe i u partner/ky. je to urcite fajn se sparovat s nejakymi free spirited protejsky..

    nicmene co tak pozoruju, nekdy byvaji potize, kdyz se zmeni zivotni situace. dokud je par bezdetny, funguje to treba skvele, oba si jedou nezavislost a volnost. pak se ale narodi dite nebo druhe dite a partnerka najednou je treba na dně. jednak v jeji nezavisle povaze je to tezky i pro ni (nebyla zvykla se doprošovat, byt zavisla, ...) a on je zvykly, ze jeho zena ho neobtezuje svou neschopnosti a bezmocnosti.. a opravdu tezko se mu adaptuje na to, ze to dela ted. to jsme si prece nedomluvili.

    ted se mi k tomu vybavila vtipna znama INTJ. pracuje jako ucitelka v MŠ. rikala ze na deti v MŠ je naprosto mateřská, má nekonečnou trpělivost, vhled do jejich potřeb atd. Ale nedává "bezmocnost" svého nyní již devítiletého syna, naprosto ji točí tím že není schopný a nezávislý. Rozebíraly jsme, v jakém věku se jí to tedy přesně přepne, smála se, že to jí nikdy takhle nenapadlo ...

    a pak je tam ještě jeden aspekt, pokud přímo sám ten INT* je v nějakým smyslu bezmocný vůči něčemu, tak je pro ně dost těžký nechat si pomoct. je to úplně does not compute. Jiná INTJ kámoška: vy furt bragujete o těch vašich terapeutech jak je to super ... pro mě je nepředstavitelná představa že bych chodila na terapii, jako WTF?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    YMLADRIS: Btw. kdysi jsem zkoušel hodit svý selfíčko do tohoto tady: [AETHER @ Jung - život, dílo, souvislosti, přesahy, ...], a vylezlo mi z toho stroje toto: R_U_SIRIOUS: :-) (-:

    Krásné odpoledne přeju! Dám si konečně tu kávu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    R_U_SIRIOUS: vole:D
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STENNY: je kolem toho (MBTI) byznys za miliardy, je to ruzne zjednodusovany a popularizovany, muze to cloveka zavest blbe, plus jsou ruzny debunking studie ze je to cely blbost, ale imho nejakej vysvetlovaci potencial to ma. mi osobne se libi tyto popisy

    [INTJ] INTJ: A Jungian Cognitive Function Analysis By SimulatedWorld
    https://www.typologycentral.com/forums/myers-briggs-type-profiles/68572-intj-jungian-cognitive-function-analysis-simulatedworld.html

    [INTP] INTP: A Jungian Cognitive Function Analysis By SimulatedWorld
    https://www.typologycentral.com/forums/myers-briggs-type-profiles/68571-intp-jungian-cognitive-function-analysis-simulatedworld.html

    ale muze to cely byt na dyl, nez z te typologie clovek vyrazi neco prinosneho pro zivot, nevim no
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    YMLADRIS: Omlouvám se, pro aktuálně malíře pokojů a údržbáře je to moc dlouhý. Asi mi stačí horoskop. ;))
    STENNY
    STENNY --- ---
    YMLADRIS: To by leccos vysvětlovalo (sedí i typ z 16personalities), třeba časté kašlání na nepsané kulturní normy ohledně small talku a zdvořilých lží :)) Tahle typologie šla nějak mimo mě, nevěnoval jsem jí pozornost, mrknu se na ni víc. Dík.

    Dost mě pobavil i ten popis "sigma" vztahových preferencí, protože jeden z největších dealbreakerů u potenciální partnerky je pro mě taková ta snaha roztomile překážet a vystavovat na odiv svou bezmocnost.
    AMANT
    AMANT --- ---
    YMLADRIS: zajimavy:) me to vyslo vickrat no..mozna mam tech osobnosti vic, jednu internetovou, pak jednu vnejsi pro lidi, co potkavam a jednu vnitrni, ktera pak vychazi v tech testech;))
    ale ESFP celkem dle popisu sedi, navic byt jako Adele nebo Ygritte z GoT, to mi vubec nevadi:D
    XARGH
    XARGH --- ---
    YMLADRIS: chybi ti moznost od kazdeho kousek :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    YMLADRIS: tak vzdycky to bylo tak, ze chlap zahejba a je to v pohode, pokud to dela zenska, tak je prohnana devka. tyvle, nedokazu si predstavit, ze bych vlezl na partnerku s tim vedomim, ze mela v sobe predchozi vecer ciziho curaka.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

    chce-li partner(ka) mít sex ne jen s vámi, zraňuje vás to

    30 hlasy od 30 respondentů

    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    AMANT premyslela jsem o tech neverach a pro me by byl nejbolestivejsi ten bod s potratem. Mam kolem potratu docela issue, jsem rada ze jsem to nikdy nemusela resit (teda o jedno dite jsme prisli, ale samovolne a prave i tak to asi nikdy uz nezmizi ze mne), teda doufam ze uz to do ztraty plodnosti, ktera se jiz rysuje na horizontu, stihnu, ze to nebudeme muset resit...

    ... cili kdybych byla v pozici muže, ktery se srovnava s tim, že udělal dítě i když nechtěl neměl a teď je potřeba potrat, bylo by to pro mě těžký. O to zuřivější bych pak byla, až bych zjistila, že já jsem to nebyla.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    R_U_SIRIOUS: ad ten citát o tom, co chtějí sigmy od ženy. právě. moc to nezapadá zase do toho konvenčního obrazu, že muž potřebuje především aby ho žena obdivovala a podporovala. asi jak kterej
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    R_U_SIRIOUS: jo no ja bych chtela aby bylo zaprotokolovano, ze testy IMHO vesmes nefunguji. testy zpravidla testuji chovani, ktere nekdy byva situacni nebo nejak preucene. pravdivejsi byva pochopit ty jungovo kognitivni funkce ze kterych je ten system poskladanej, a to napriklad pres zkoumani svych vrozenych potreb. coz bohuzel nejde udelat za pul hodiny, takze proste jen tak rypam..
    (muzes byt INFJ, neznam te, ale taky nemusis). co reknes na tohle?
    [INFJ] INFJ: A Jungian Cognitive Function Analysis By SimulatedWorld
    https://www.typologycentral.com/forums/myers-briggs-type-profiles/68576-infj-jungian-cognitive-function-analysis-simulatedworld.html


    AMANT: nechcu tady z toho delat typologicky klub, ale ty mi prave takhle zdalky z projevu na nyxu prijdes jako SP (hráč, rychlej, jde do akce, moc se s tím nesere...), třeba ESFP. Čímž se dopouštím zásadního prohřešku (otypovávat lidi a ještě neznámý? velký špatný), ale zajímalo by mě, co bys řekl na tohle https://www.typologycentral.com/forums/myers-briggs-type-profiles/68502-esfp-jungian-cognitive-function-analysis-simulatedworld.html

    POZOR je to napsaný tak jako už poučeně a složitě, ale uvítám i základní dojem jo / ne, sedí, nesedí vůbec
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    YMLADRIS: Super. Tenhle test jsem si dělal poprvé, svůj "ofiko" profil si nepamatuju. Zopakuju si to po X letech. :)

    Můj toxikograf::)
    Personality type: Advocate (INFJ-A)
    Traits: Introverted – 71%, Intuitive – 62%, Feeling – 56%, Judging – 67%, Assertive – 69%
    Role: Diplomat
    Strategy: Confident Individualism
    ----
    Nevertheless, Sigma males will like it when a woman takes on this challenge. He appreciates it when a girl knows what she wants. He wouldn’t want to be together with a docile and dull woman who is easily dominated. No, she needs to be independent, self-sufficient and free-spirited. She should not care about superficial things like make-up or wearing the right brands. Instead, she should be unique on her own, and challenge and intrigue him. !!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam