R_U_SIRIOUS: a kdy ti kdo co v zivote zaruci? nikdo nikdy nic. a i kdyz ti na ty tvoje otazky nekdo odpovi ani, tak ti nezaruci, ze pak pred soudem nebude vypovidat, ze rikal ne..a tak dale. proste je mozny tvrdit, ze mozna nekdy nekdo nekdo snad neco delal nebo nedelal. to je UPLNE o nicem, takovy informace nebo uvahy, slovni ekvilibristika poutoveho vyznamu.
sry ale tyhle relativizace vedou akorat tak do prdele a tam ja nejdu, aspon ne dobrovolne.
NYA: me fascinuje ten predpoklad, ze je tu iks ruznejch naprosto rovnocennejch variant jak zit v paru nebo vic lidech a jak tak pocit, rodit a vychovavat deti. jo, jakoze bych mel pocitat s tim, ze se treba s nekym dam dohromady a budeme si vypravet, jestli si jako hodlame nebo nehodlame zahejbat a ze to vlastne zahejbani neni, kdyz si lidi predtim neprisahaj vernost a ze kdybysme byli tri a ruzne se stridali, tak by to vlastne bylo jeste lepsi a dneska je to naprosto bezny...
ale o tom jsem vlastne vubec, ale fakt VUBEC VUBEC VUBEC VUBECmluvit nechtel. VUBEC!!!
ja mluvim o nevere, zahejbani, neboli PODVADENI NEKOHO. a jaksi ze samotneho vyznamu korene tech slov uz vyplyva, ze to neni neco, co bylo predem odsouhlaseno jako jedna z moznosti chovani v tom vztahu, nebo ze by nebylo predem domluveno, ze se jedna o PODVADENI, tak ja nevim, proc do toho tematu FURT s prominutim serete nejaky nemonogamni koncepty!!!