Muj reportáž z FB:
Dobrý podvečer , obrátil se na mě jeden z lidí, jenž stránku sleduje s prosbou , jedna se o studenta ČVUT a poprosil o možnost zveřejnění svého přání a já rád vyhovím:
Dobrý den. Jsem studentem ČVUT, Fakulty biomedicínského inženýrství ve studijním oboru Systémová integrace procesů ve zdravotnictví. V rámci své diplomové práce se věnuji tématu financování obstrukční spánkové apnoe (OSA) v České republice.
Pro správné vypracování a naplnění cílů diplomové práce je nevyhnutelné získat informace od respondentů z řad pacientů v České republice, a to pro výpočet nákladů na toto onemocnění z pacientovy perspektivy.
Proto prosím ty z vás, kteří máte obstrukční spánková apnoe (OSA) a jste z České republiky, abyste dotazník vyplnili. Dotazník je zcela anonymní. Prosím, přečtěte si pečlivě krátký úvod před vyplněním.
Dotazník není určen pro pacienty ze Slovenska a pro pacienty s jinou diagnózou než OSA!
Po vypracování diplomové práce budete seznámeni s výsledky, které mohou být jistě zajímavé.
Děkuji upřímně za spolupráci.
Dotazník nákladovosti syndromu obstrukční spánkové apnoe (OSA) z pacientské perspektivy v České republice. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPRNFKvIaxJTlK_0H_q6GiDq3LjH4WTv78DuqCYyHFLoRPRw/viewform?usp=pp_url