Ahoj, poslali mě sem odjinud.
V létě jsem šel s apnoickými pauzami a chrápáním do spánkové laboratoře. Vyšetřením mi přišli na to, že budu muset spát s přístrojem, se zkušebním se mi ale ta kvalita spánku ještě zhoršila - prostě to hučí. Doktorovi jsem řekl, jak to je a že se ukázaly další zdravotní komplikace, které bych rád řešil přednostně. On měl emocionální výlev a mám pocit, že mě trochu dotlačil k podpisu souhlasu s léčbou, že tedy necháme přístroj objednat a (do měsíce) vyrobit. Od té doby jsem zhubnul přes dvacet kilo a všechny komplikace se spánkem jsou fuč (aspoň opakovaně tvrdí moji spolunočležníci) a já se cítím po spánku opravdu lépe odpočatý. Myslel jsem, že to někam zapadlo. Od podpisu je to už skoro víc, jak 3 měsíce. Teď se mi ozvali, že už je přístroj hotový. Když jsem jim hlásil, že problémy už netrpím i tak mám pocit že se mi přístroj snaží mermomocí vnutit. Celé to na mě prostě budí dojem, že jde celou dobu hlavně o to, abych hlavně byl léčen hlavně tím drahým přístrojem. Kterej teda mimochodem dělá celou noc 60dB a je potřeba ho mít nedaleko hlavy. I přes mé opakované stížnosti to nikdo při testu nebral na zřetel. Můžu ještě vzít podpis souhlasu zpátky? Dost mě sere, že na tom případně shoří prachy z veřejnýho pojištění, ale zase doufám, že když přístroj eventuelně nepoužiju nebo po nějaké době vrátím, bude se moc po vyčištění poslat dál...