BURKHAR: FATE AFAIK - chceme aspekty, tj. shrnout postavu to nakonec 5 aspektů pro začátek a triky by měly být jasně vymezené. Tedy bych doporučil následující úpravy:
AspektyZ konceptu -
polyhistorZ problemu - vyber si, co chces pojmout negativne :D Je toho moc. Ale treba v konfliktu
Odpurce valky by mohl byt problem.
Nedavna historie -
Jsem tu z donuceniVazba -
Intelektualni vecery,
SamotarTriky"Albert Einstein je můj mladší bratr." - Vyřeší bravurně rychle jakýkoliv vědecký problém během několika sekund.
Pokud má dostatek dat a podkladů, může si vědecký problém odvodit, +2 k učenosti."Ušiju z hovna bič." - Dokáže postavit funkční a pojízdné auto z hromady šrotu a pneumatik a podobné analogie.
Tj, může použít řemesla i pokud nejsou k dispozici potřebné materiály a musí tedy improvizovat."Mám všem říct, že pícháš Praporčici Hildegardu?!" - Pokud jej někdo otravuje, zastrašuje jej provokací a dokáže udeřit na jakoukoliv citlivou oblast, kterou díky schopnosti vyšetřování a obrovské dedukce má. Je mu prostě všechno hned jasné.
Pokud ho někdo zastrašuje, může použít účinně provokaci na obranu, +2 v takové situaci.