• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JVMLOKFATE RPG (OOC)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ACHERON: V pohodě. Já jen, že jsme nejdřív měli dořešit plán. Hezky jedno po druhém. Donutil jsi mne tím trochu předběhnout čas. Každopádně motorka je předpokládám sabotovaná a teď bych se synchronizoval s ostatními na důstojnické poradě.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BURKHAR: jasny rozumim nebyl jsem si jistý mírou detailu a v obecne rovine mi plan přišel dostatecne konkrétní aby se to přes hod vyřešilo ale mozna jsem chycenej ze stary zkusenosti DrD a SR
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    BURKHAR: S tímhle měl v PbP myslím Chorche velkej problém, protože tempo je výrazně pomalejší...respektive tím jak se můžeme rozepsat může se během krátkých časových úseků stát velká spousta detailů, které stojí za to zmínit. Je to kreativní hraní, i když na kostky dojde, tak pro člověka, který u stolu furt řeká až si bude moc t na něco hodit je PbP pomalá smrd
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ACHERON: Moc to hrneš. Úplně jsi vyignoroval přípravu u Járy ve stanu a rovnou jsi jednal. ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Ja pocitam ze jako dustojnici se na stabu pred inspekci sejdeme vsichni, takze pokladam za bod me synchronizace s ostatnimi tohle setkani.
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    ACHERON: Asi jsem ti ve dve rano spatne rozumnel :D S tim vyvolanim jsi myslel, ze ho chces pouzit a ne vytvorit.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Je to tak. Minimum skrytych a nevyrcenych uvah, psat to jako romanovou postavu vcetne vnitrniho sveta, nestaci popisovat akce.
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    Imho je tady víc než při individuálním face2face hraní potřeba se soustředit na druhé a snažit se hrát s nimi, jestli jsem srozumitelný. Což nemyslím jako nějakou buzeraci, jen jsem si vzpomněl na minulé hraní Shadowrunu a co mi přitom přišlo komplikované.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ACHERON: nebo jsme měli s Jarou jeste to cele vic proplanovat? 😎
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KARADUM: aha no ja myslel ze to je vysledek celeho toho planu, protoze nemuzou rict ze se vzdalili kvuli sestrickam, ale netusim proc je nebo neni ok aby to byl aspekt?
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    ACHERON: BURKHAR: Vy dva jste se desynchronizovali a objevujete se zpatky v zakladne templaru :D

    Jinak Acherone, ACHERON: podle me neni dobre uziti. Ten aspekt nebyl ustanoven (nebo nekde prehledl, ze ho nekdo ustanovuje). Teoreticky, kdybych jako DM rekl, ze [Nic se od straznych nedovite] je aspekt sceny, tak bys za bod osudu si ho mohl zkusit vyuzit ve svuj prospech.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ACHERON: Jsem též za.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KARADUM: prosim take o srovnani casovych linii, zda se mi ze jsem trochu napred pred jarou, tak kdyztak prosim nejakou reakci na ty nase posty, at vime od ceho se odpichnout dal :)
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    BURKHAR: V principu ano, jen mi chybi nejak to co pripravujes pozorovanim. Ale mohl by sis treba vsimnout pomoci Da Vinciho, co by na ni slo rychle sabotovat. Dal uz sedi.


    BURKHAR: Toz, ja stale mam nejradeji na ciste RP sve milovane Strepy Snu (s pravda, trochu volnejsi interpretaci puvodnich pravidel). Ale tem uz vsichni dali sbohem.


    BURKHAR: Zkusim hned rano.
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    ACHERON: Presne tak. Aspekty postav se takto nesou s nimi a podle situace se daji vyuzit.

    Ty scenicke aspekty co vypisuji do zahlavi (a pripadne kdyz je pouzijete, tak je zaskrtnete nebo aspon explicitne zminte v prispevku) po scene zmizi. Ale mohly by byt take navazane na postavy (napr. vznikne aspekt oslepeni po hozeni prachu do oci).

    NPC mohou mit take na sobe potom aspekty.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Poprosím GM o případnou korekci k [BURKHAR @ FATE RPG (IC)]

    Jel jsem to dle instrukcí v pravidlech, tak doufám, že dobře.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ACHERON: Jo, je to skvělej systém, kde se nedá moc exploitit a víc se pak hraje RP, než zdlouhavé házení. Proto se to tu s vámi chci naučit, abych pak předal zkušenosti dál a mohli jsme to pak hrát s naší bandou na Discordu. Hráli jsme to zatím loni na jaře asi 2x - 3x a jak nikdo z nás nebyl moc znalý pravidel a pořád jsme něco hledali, tak to bylo zdlouhavý. A úplně jsme se zasekli na boji, GM z toho udělal boj komplikovanější, než jsou boje v SR. A pak bylo léto a až v zimě jsme rozjeli novou SR kampaň se 420BP über postavami. :D

    Pardon za OT, ale kdyby někoho zajímal Columbo z roku 2070 v Shadowrunu.

    Burkhar - Columbo (Private Detective) - Dokumenty Google
    https://docs.google.com/document/d/1lCYNoHgk08O45hacB6TaeZ28ycnWyyydEuyDGNBfTKo/edit?usp=drivesdk
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KARADUM: Takže když si připravím po pozorování motorky kamerou a očima pomocí aspektu Leonardo da Vinci, mohu pak motorku sabotovat, tak, abych ji následně (až se vrátí gumy, Dan by mohl přijít, využít svou vášeň pro motocykly a upozornit je na vzniklý problém Klamáním a ihned doporučil Járu jako člověka, který to jistě vyřeší) pohodlně opravil (a získal tak záminku na projížďku) pomocí dovednosti Řemesla a triku Upletu z hovna bič?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ACHERON: Nebo prave tam kde je potreba siutuaci uklidnit, protoze s gracii tak nejak situaci vyresis aniz by se lidi navzajem postrileli a ve finale z toho vyjdes nejlip ty...s gracii :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ACHERON: opravit samozrejme motorku nebo auto, devce ne, na androidy by mel bonus spis jára
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam