• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ale teda zdá se mi to málo červený...
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    predcasny vanoce/krize stredniho veku

DH 727 2017

MARASAN
    MARASAN --- ---
    WEWERKA: ted koukam, ze nemas sedlovku VCLS 2.0, co je velika skoda :-/ Na druhou stranu je to peknejbajk a nemit Inflite, sel bych do nej.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BEREGOND: No zatim jsem dneska vyrazila na prvni vyjizdku, tak jeste ladim posez. Oproti Endurance AL je to kilo navic znat, ty 45 mm plaste taky na asfaltu moc nejedou, ale na sterku a kameni drzi dobre. Packy se mi drzi lip nez u Ultregry, do dropu se mi taky jde jednodusseji (akorat v terenu by to asi chtelo sirsi a mozna vetsi flare). Cvrcek neni vubec slyset, ale opravdu vubec. To me trosku stve, protoze u Endurance mam zvuk zurive vosy a lidi to fakt vnimaji. V terenu to trosku kope, ale spis do sedla. Riditka jsou v pohode. Kdyz uberu tlak vzadu, tak to zase nejede moc na asfaltu. Asi zkusim o trosku uzsi pneu s ne tak agresivnim vzorkem a uvidim.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    WEWERKA: Gratuluju, ja moji velikost uz nestihnul. At jezdi! (docela by me zajimaly dojmy :-))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Canyon Grizl 7 AL

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIXLE: zkus i tady

Ztracená kola | Cyklobazar.cz
    https://www.cyklobazar.cz/ztracena-kola
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    vim ze je to asi bez sance, ale kdyby nahodou..
    [Ukradene kolo]
    DRUMIK
    DRUMIK --- ---
    Specialized Enduro Comp.

FINSON
    FINSON --- ---
    Drobný update:

1) Na krosce jsou nově řídítka Ritchey Beacon a je to něco úplně jiného, na poslední 23 km vyjížďce jsem byl 2/3 času v dropu, líp se to drží, líp se mi na tom brzdí, líp se to ovládá, bomba.

2) Na silničce jsem snížil řídítka, nasadil gelové sedlo a do plášťů narval Tubolita - to poslední není vidět, ale za jízdy to JE poznat.
    Jsem zamilovanej až po uši.

STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    PSYSBEE: hroznej perverz(ák) 👍😁
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    Liberta, nalezeno v bazaru, jezdi lip nez vypada - a vypada tak schvalne, aby tak moc nehrozilo, ze ji nekdo stipne.

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Dnešní protáhnutí "Baby-Friendly SUV" kolem komína :: na předku nová guma - MAXISS DISSECTOR 2.4WT 3C EXO TR misto predchoziho DISSECTORa 2.6" EXO TR (vzadu furt 2.6 REKON baloon, ten uz tam zustane..)
    - machr level díky "užovce" na předním kole o par bodu niz (ta 2.6 guma pred riditkama mi preci jen davala vetsi pocit sucha a bezpeci.. :-), no na druhou stranu 100g dolu na rotacni hmotnosti dolu a celkove kolo na asfaltu vic JEDE, ostrejc zataci a diky 3C smesi drzi ..
    - tj. za mě kombinace 2.4 / 2.6 pro hardtraila s pouzitim uni biku znacka ideal..

BATY
    BATY --- ---
    AAHHWISEGUY: Mám od kamaráda jeho starý herní komp + monitor. Když už na tom budu trávit ten čas, tak ať ten Zwift alespoň nějak vypadá...:)
    Jenom mi přijde ujetý, kolik elektřiny spálí ta grafika, abych se mohl "projet" na kole. Škoda, že to nemůžu nějakou vracet tím šlapáním :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    BATY: nejak si letos potunil
    BATY
    BATY --- ---
    A je to tu zas 🙈

DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    PSYSBEE: Cely zivot jsem jezdil na hardtailu (haro escape, pak dartmoor hornet), az v roce 2019 jsem poridil frenduro (identitu), jelikoz jsem jel jezdit na 14 dni do Svicarska a Francie, kde bych na htcku zhynul, coz jsem koupil jako ram s tlumicem, a zbytek dilu jsem prehazel z horneta a neco malo dokoupil. Horneta jsem pak postupne zase doskladal pro tatu, aby mohl drandit v lese, ne jenom po asfaltce, avsak na dilech, s kteryma bych se do bikeparku ja uz bal. Identiti bezva, davam na tom vsechno, komplet Chatel nevyjimaje. Kazdopadne mi poradnej pevnak zacal casem chybet (bavi me, kdyz vidim, jak nekdo se sjezdakem spekuluje u nejake tezsi pasazi na nejake trati, a ja na ruzovym pevnaku hrrrrr, a jsem pryc:-)). Kamos (Hubajz) mel prave stejny ram, ale v te nejvetsi velikosti, a ze by pry vedel o te prostredni velikosti(mam 186 cm), za rozumny peniz za novy ram, tak jsem neodolal. Stejne jsem chtel 29 kola zkusit (mam ted vse-26 dirt, 27 full a 29 hc ht). Pak jsem dostal napad, poridit k tomu jeste 2. set kol z karbonu na 2,25 plastich a karbonovy xc rodla, takze to v tomto setupu jezdi mama. A ja, kdyz si na tom chci zadrncat, tak tam nahodim zpatky hlinikovy rodla a hlinikovy vyplety na 2,4-2,5 plastich a hura do bikeparku. Celkem me ten ruzovak s 2 pary kol prisel asi na 100k, coz neni malo, ale je to takova raketa, ze investice nelituju. Ta ruzova je fakt dobra do provozu, takova extravagantni, nicmene jsem zijistil, ze kdyz na tom jezdim po Praze, je to tak snadny, ze jsem zacal tloustnout, takze jsem si to zakazal a beru do mesta dirtaka :-). Co se Lyrika tyce, tak mi nejdriv prisel takovej tupej, ale po te, co jsem do nej napchal 4 tokeny, me gusta.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DROCTAGONAPUS: nemel bys nejakou legendu k týhle růžovce s Lyrikem? Kdo ho sedlá a na co především, proc zrovna tohle a obecně zkušenosti s tímhle bikem?

Jinak to IDENTITI vypadá hodně kladivózně, tohle už zatluče asi solidně velký hřeby na trati, co? :-)
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam