PSYSBEE: Cely zivot jsem jezdil na hardtailu (haro escape, pak dartmoor hornet), az v roce 2019 jsem poridil frenduro (identitu), jelikoz jsem jel jezdit na 14 dni do Svicarska a Francie, kde bych na htcku zhynul, coz jsem koupil jako ram s tlumicem, a zbytek dilu jsem prehazel z horneta a neco malo dokoupil. Horneta jsem pak postupne zase doskladal pro tatu, aby mohl drandit v lese, ne jenom po asfaltce, avsak na dilech, s kteryma bych se do bikeparku ja uz bal. Identiti bezva, davam na tom vsechno, komplet Chatel nevyjimaje. Kazdopadne mi poradnej pevnak zacal casem chybet (bavi me, kdyz vidim, jak nekdo se sjezdakem spekuluje u nejake tezsi pasazi na nejake trati, a ja na ruzovym pevnaku hrrrrr, a jsem pryc:-)). Kamos (Hubajz) mel prave stejny ram, ale v te nejvetsi velikosti, a ze by pry vedel o te prostredni velikosti(mam 186 cm), za rozumny peniz za novy ram, tak jsem neodolal. Stejne jsem chtel 29 kola zkusit (mam ted vse-26 dirt, 27 full a 29 hc ht). Pak jsem dostal napad, poridit k tomu jeste 2. set kol z karbonu na 2,25 plastich a karbonovy xc rodla, takze to v tomto setupu jezdi mama. A ja, kdyz si na tom chci zadrncat, tak tam nahodim zpatky hlinikovy rodla a hlinikovy vyplety na 2,4-2,5 plastich a hura do bikeparku. Celkem me ten ruzovak s 2 pary kol prisel asi na 100k, coz neni malo, ale je to takova raketa, ze investice nelituju. Ta ruzova je fakt dobra do provozu, takova extravagantni, nicmene jsem zijistil, ze kdyz na tom jezdim po Praze, je to tak snadny, ze jsem zacal tloustnout, takze jsem si to zakazal a beru do mesta dirtaka :-). Co se Lyrika tyce, tak mi nejdriv prisel takovej tupej, ale po te, co jsem do nej napchal 4 tokeny, me gusta.