• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BEREGOND: to bylo asi na mně :-) Kola jsou asi o cca 300 gramů lehčí než DTS, ale u gravelů (s nezávodními ambicemi) bych váhu určitě nebral jako prioritu. Ale ano, těch cca 300 gr. dolů na kolech + když jsem nahodil bezduše, je znát - jednak v pohodlí a pak i v ochotě akcelerovat. A rozhodně tedy vizuálně celé kolo zvedly.... a pěkně hučej (což ocení každý, kdo někdy jel s 40 mm a vyššími ráfky) ;-) Zatím s nimi mám od května nalítáno 6 tisíc a jsem spokojenej. Více kdyžtak v poště ať to tu nezaplevelíme.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JONEZ1: Mas to moc pekny. Ja si ho taky ted poridil. Je znat rozdil mezi temi Equatory a DT Swiss?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: koukam, ze mas Garmin Varia, jak jsi spokojen? Ja ted zacinam po tom pokukovat taky, vzhledem k tomu, ze jsem hluchej jak poleno, tak si myslim, ze to muze byt fajn vychytavka, protoze ne pokozdy to auto slysim...
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    FORELLI::děkuju ti.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: původně tam byly dt swiss gr 1800, equatory jsem pořídil vloni.
    JONEZ1: podrobněji si to můžeš prohlédnout např. tady: https://www.canyon.com/cs-cz/gravel-bikes/all-road/grail/
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    FORELLI:: nějakou chvíli na to koukám a vypadá to tvoje moc pěkně.
    Lámu si ještě hlavu nad konstrukcí těch řidítek :-). Nemohl bys prosím přidat ještě jejich detail? Klidně jen do pošty.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: pekny bajk. puvodni kola?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    ULO
    ULO --- ---
    Není to fotka biku, ale snad se to sem hodi, dnes jsme byli s dětmi tady: https://www.google.com/search?q=utrecht+bike+parking+garage&ie=UTF-8&;amp;oe=UTF-8&hl=cs-cz&client=safari#fpstate=ive&vld=cid:bb8347ca,vid:aVuUX32PYEI,st:0 no ty koky! Bylo (tam kde jsme se koukali) docela plno a stará garáž taky. Pro deti zážitek.
    Taky mám nové kolo, ale to jsem ještě nevyfotila, tak snad si někdy vzpomenu.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Doporučuji Pirelli Cinturato Gravel H, třeba v 33 mm. Super univerzální guma (teda kromě bláta).
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Na vyber byla pouze zelena (Matcha) nebo fialova (Grape).
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ale teda zdá se mi to málo červený...
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    predcasny vanoce/krize stredniho veku

DH 727 2017

MARASAN
    MARASAN --- ---
    WEWERKA: ted koukam, ze nemas sedlovku VCLS 2.0, co je velika skoda :-/ Na druhou stranu je to peknejbajk a nemit Inflite, sel bych do nej.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BEREGOND: No zatim jsem dneska vyrazila na prvni vyjizdku, tak jeste ladim posez. Oproti Endurance AL je to kilo navic znat, ty 45 mm plaste taky na asfaltu moc nejedou, ale na sterku a kameni drzi dobre. Packy se mi drzi lip nez u Ultregry, do dropu se mi taky jde jednodusseji (akorat v terenu by to asi chtelo sirsi a mozna vetsi flare). Cvrcek neni vubec slyset, ale opravdu vubec. To me trosku stve, protoze u Endurance mam zvuk zurive vosy a lidi to fakt vnimaji. V terenu to trosku kope, ale spis do sedla. Riditka jsou v pohode. Kdyz uberu tlak vzadu, tak to zase nejede moc na asfaltu. Asi zkusim o trosku uzsi pneu s ne tak agresivnim vzorkem a uvidim.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    WEWERKA: Gratuluju, ja moji velikost uz nestihnul. At jezdi! (docela by me zajimaly dojmy :-))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Canyon Grizl 7 AL

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIXLE: zkus i tady

Ztracená kola | Cyklobazar.cz
    https://www.cyklobazar.cz/ztracena-kola
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam