• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    BATY
    BATY --- ---
    FOAMISS: Pěkný, ale přes ten šedivý Grizl to není pořádně vidět...
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Na výletě s kamaradem :)

FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Díky za info! Hm, tak to bych se z 28 mm papírových na těch reálných 30 mohl dostat, uvidíme :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: na starych kolech (Mavic) maji tricetdvojkovy 4-Seasons sirku 33 mm, novy sirsi kola pak daji 35 mm. 40 mm z nich asi nedostanu ;-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Ja to mel v kartonu a je to hravej bike, lehouckej, krasne to jede, jen ta goe uz je out of date, mam ted mkii blaze a s offsetbushingama uz to ma nizkej stred a hlavovku 65, coz uz se da, mam na ni teda jeste angleset na 64 ;) a spokojenost ;)) nicméně spectral je imho lepsi kolo, resp delsi a stabilnější ;)))
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    PSYSBEE: nejsem asi ale úplně relevantní vzorek, je to můj první full ;)
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    PSYSBEE: co se týče geo a samotného kola nic, umí to jet po rovině, když se to pozamyká, dolů mě to stačí, skákat to taky umí.
    Co se tyce komponentů, asi bych zvládl lepší tlumič a brzdy půjdou pryč... Sram level T... Ne
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    PAYA: co vyhrálo místo toho? :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATTAM: pekne, plna spokojenost? Ev. vytknul by si Jeffsy neco?
    PAYA
    PAYA --- ---
    MATTAM: Po tomhle jsem svyho casu hodne pokukoval :)))
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    YT Jeffsy 2019 AL
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    letos sem přešel na ebike tak snad fotka nikoho nepohorší :-)

CUBE REACTION HYBRID SL 750 2022 black´n´metal

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: ja je mam na chalupe ted a na mestskym kolem jezdim zimni - slickovaty continentaly mi lonskou zimu desne klouzaly na ledu, tak sem se letos pripravil a zima neprisla ;-) Ale ted o vikendu je zmerim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Tak nevím, jestli ses k tomu měření dostal, ale už nemusíš :-) Bavili jsme se o Conti 4 Seasons, včera na mě přesně tyhle pláště vyskočily samy na FB, borec je nabízel nové jenom vybalené za půlku toho, co stojí na eshopu, vypadá to, že končí se silničkou a likviduje výbavu... tak až je obuju, změřím to sám a dám vědět :-)

Edit: Ah, tak nic, já koupil osmadvacítky :-D No ale stejně je změřím, jestli fakt mají těch 28 mm :-)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Když už se to tady řeší, tak taky přidám svůj tip. Do sucha perfektní univerzál na asfalt i do lesa. Mám 40c a je to velká pohoda.

Byway Gravel Tire | WTB
    https://www.wtb.com/products/byway
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: ok, az se k nim dostanu, zmerim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Tak mi ty Continentaly prosím změř :-) Teď jsem koukl na ty svoje 40 mm Challenge a přední má 39,3 mm a zadní 40 mm. Nevím jak se standardem, ale u hladkých gum nemusím řešit špunty na vzorku, prostě na to kolmo nasadím šupleru a kouknu, co naměří...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PEJR: pri mereni zalezi treba na sirce rafku, zalezi, jestli meris jen valec nebo pridas i vzorek - CX a terennejsi gumy jsou o to vetsi problem.
    PEJR
    PEJR --- ---
    MARASAN: To asi nebude UCI legal :) Challenge tech 36 maj.

Fison: na ty nizsi tlaky bych byl asi opatrnej no, boznice strasne pohodlna ale nepodrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam