• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PSYSBEE: fox 34 ≥ Bomber Z2, Fox ≥ DVO, takze jit na DVO je zcela jistý downgrade. Odrpuzeni ma jit na nejtezsich pasazich k dorazu, takze to mas nastaveny zjevne spravne :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FLYBOJ: hele Bombra Z2 sem v zime reklamoval a ted uz OK .. pred reklamaci byla tupa a mela vakl, nastesti u Švece (ofiko dovozce FOX/Marzocchi) se chytli za nos a vyměnili mi v rámci dobrých vztahů nohy a tlumící patronu + rovnou sem si nechal zvysit zdvih ze 140 na 150mm

Takze ted vyhovuje - v komore nacpán zatim 1 token, zvazuju pridat jeste druhej, protoze treba ted na Drtikolovi chodila v tech ostrejsich pasazich skoro az na doraz, ale celkově zobe pekne, vyuziva zdvih, nekrouti se pod mýma 95kg a muzes ji nalozit a vis ze ona si to nějak přebere.. (samozrejmě v rámci "hard-trailovýho jezdeni", na vetsi prasárny je tady Z1)
    Na letosni novince BIG TRAIL 700 je uz FOX 34, ale osobne bych nemenil - já mám svoji "poameričtěnou italku" rád a jestli bych ji za něco menil tak treba za DVO, ale momentalne neni duvod..

FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PSYSBEE: Diky. Myslim, ze byla verze i s Bomberem a pak s Foxkou, ale ty nebyly vubec skladem. Nicmene, ty jsi taky menil, ze? Ten Bomber je ok?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FLYBOJ: skoda toho, jinak je to parádní kolo ..
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PSYSBEE: No, nedivim se mu. Chystam se uz rok vymenit, ale pokazdy, kdyz jsem se namatkou koukl na net, tak nebylo nic skladem. Uz mam vybrano RS Pike, ale jeste resim offset. Kdyz dam krapanek vetsi, uz kolo asi nedostanu na nosic.
    Jinak Recon je proste nouzovka. Dopady sly vzdy i pri nafouknuti na dno. Navic pri vetsim tlaku zase nefunguje na drobnych korenech. Ve vetsi rychlosti nefunguje vubec, vzdy se me zdalo, ze me zachranujou spis ty 2,6 kola.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FLYBOJ: hele a jak si spokojen s tim RS Reconem? Kámoš má stejnou Laufynu jako ty a poměrně rychle po koupi ho vyměnil za RS 35 Air (verzi přesně nevim), protože nefungoval podle jeho predstav a naopak s tou 35kou uz je spokojenej..
    FINSON
    FINSON --- ---
    FLYBOJ, FLYBOJ: Jako to kolo vypadá fakt parádně, včetně barvy. Na značku Orbea jsem četl chválu, koukal jsem po nějaké taky, ale tím, že jsem sháněl jeté kolo po bazarech, to bylo bez šance, mezi ojetinami se Orbea prakticky neobjevuje. Fakt moc hezký.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PSYSBEE: Já měl v tý době celkem problém cokoli sehnat. Po meridě jsem koukal zase já, ale těch kol na skladě obecně moc nebylo. Nakonec jsem rád, že po dvou měsících klapla ta Orbea.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FLYBOJ: parada, Laufyna se mi líbí moc, mel jsem ji taky ve vyberu..
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Má Orbea Laufey 29er. To kolo mě hrozně baví. Doveze mě do kopce, zvládne lehké enduro a pobaví na pumptracku.

FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BATY: Včera ne, to byl někdo jjny :)
    BATY
    BATY --- ---
    FOAMISS: Nejeli jste včera náhodou přes Stromovku, podobné Colnago se stříbrnejma klikama jsem tam viděl, jel na něm kluk a na druhém kole s ním holka, ale to jsem nezaregistroval, co měla za kolo...
    BATY
    BATY --- ---
    FOAMISS: Pěkný, ale přes ten šedivý Grizl to není pořádně vidět...
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Na výletě s kamaradem :)

FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Díky za info! Hm, tak to bych se z 28 mm papírových na těch reálných 30 mohl dostat, uvidíme :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: na starych kolech (Mavic) maji tricetdvojkovy 4-Seasons sirku 33 mm, novy sirsi kola pak daji 35 mm. 40 mm z nich asi nedostanu ;-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Ja to mel v kartonu a je to hravej bike, lehouckej, krasne to jede, jen ta goe uz je out of date, mam ted mkii blaze a s offsetbushingama uz to ma nizkej stred a hlavovku 65, coz uz se da, mam na ni teda jeste angleset na 64 ;) a spokojenost ;)) nicméně spectral je imho lepsi kolo, resp delsi a stabilnější ;)))
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    PSYSBEE: nejsem asi ale úplně relevantní vzorek, je to můj první full ;)
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    PSYSBEE: co se týče geo a samotného kola nic, umí to jet po rovině, když se to pozamyká, dolů mě to stačí, skákat to taky umí.
    Co se tyce komponentů, asi bych zvládl lepší tlumič a brzdy půjdou pryč... Sram level T... Ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam