• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    PETR_TNT: pekny predsedo, jen ten Ikon na zadku - neni to malo Antone... ? :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATTAM: parada, pristi rok davam Shotguna..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: flatbarum na silnici se rika fitnesska - jednu dobu to docela frcelo, ale soucasna módní vlna gravelu to v podstatě pohřbila...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    dneska dostavěno, kazdy dil ma svuj duvod, vic info mam u sebe na FB

MATTAM
    MATTAM --- ---
    MATTAM:

Trošku jsem potunil a musím říct, že spokojenost všech jezdců level max!
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nevím, jestli byl dobrej nápad dát si na silničku flatbary, co do ovladatelnosti mi to přijde príma 😉, ale určitě byl blbej nápad testovat to na 25 mm plášťovkách na "silnicích" III. třídy na východ od Mělníka. Takhle vyklepanej na biku z lesních pěšin a polňaček jsem nikdy nebyl, tfujtajxl!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jednou tam člověk foukne tu podrámovku, a už jí nesundá :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    _UDO_: pěkné, hlavně brzdy :-)

A slušel by tomu jednoprevodnik třeba 1x10 a pevná vidlice .)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    kolo cislo 2 - aerobike professional -
    nejake povidani zde : http://cykl.cz/item/opravdova-legenda-aerobike-professional-1993
    oproti originalu mam na tom starou MZ vidlici, na tom originalu jsem se uz trochu bal :)
    pokracovani priste ...

FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky za tip, to dřív nebo později vyzkouším!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: High Roller uz je trochu vic kotevni, Ardent na predku jeste svisti.. Ale jestli chceš ze svýho "lighttrail XC" udelat vic "hardtrail XCHC" :), tak dej dopredu High Rollera (nebo Dissectora) a na prdel klido Ardenta - na asfaltu sice zpomališ, ale v naročnějším terénu zase naopak..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MAESTRO_007: Ja se s tim seznamuji. Obecne asi jo, jen jsem zatim nemel moznost si pujcit xxl (60+) silnici, tak abych zjistil jestli to ma uziti. Dneska ho vytahnu na Hostyn a budu zase trochu moudrejsi.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    FORELLI: Jasne, to bylo prevozni, jeste nejsem plne zarizeny. Takhle vypada aktualne. Hrozny kobyly ty xl/xxl.

Jinak jezdim Merida big nine 700 (xxl), vybava 2x11 shimano xt, ale vahove celkem prijemne.

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BUDDHA: tak spíš větší ne? .) Než mít podložky a představec nahoru
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky! Superjemnej, hehe... nic drsnějšího jsem zatím nevozil :-) V hrabance jsem byl zatím jednou na těch KOKOstezkách a tam to stačilo, nicméně narazili jsme na tom kurzu přesně na tohle, že málo věřím svému kolu - tak stejně brzo vyzkouším něco "drsnějšího". Na druhou stranu ten Ardent Race má být vhodný na XC, což stejně jezdím nejvíc... ale Ardent v "non-race" verzi, případně High Roller, mám v plánu taky :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: tady na té fotce to tedy evidentně není vytažené na tvůj posed?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: teleskop je základ, bez něj nemá smysl jezdit na traily .. (ani autem.. ;-)
    hele nevadí ti v terénu ten superjemnej Ar. Race veprede? Já bych se bál, že mi to někde v hrabance šmejkne a půjdu k zemi..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    FORELLI: Mam 198cm, tady na XL mam sedlo venku 9 / 10.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: pokud do něj půjdeš, určitě zvol menší velikost rámu
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Pod tlakem probehnuvsi TdF jsem se premierove take dostal na asfalt. Testovacka Canyon endurace cf sl. Min do nedele mi rika pane, pak budu muset pripadne otevrit penezenku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam