• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Aha, takže ještě větší exotika, než jsem si myslel :-)
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Ani nevim, tam je nějakej Basso průměr :) Normální sedlovka tam nejde, není to kulatý...
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Paráda, na to se počkat asi vyplatilo :-)
    Jaký to má průměr sedlovky? Přijde mi to jak 34,9...
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Originál Basso držák na garmina, který se drží šrouby od představce teprve dorazí, tak potom to bude vypadat o něco líp...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: pivni tácky do výpletů nebudou?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MARASAN: Tak nejak si predstavuju genderfluid v praxi, ale bohuzel najednou. Divny, ale zajimavy.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: To je hodně... stylový 😁
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: já věděl, že punk je jinde! :-D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Konecne mam i fotku svyho silenyho mestskyho singlu:

MATTAM
    MATTAM --- ---
    PSYSBEE: jako koukal jsem po něm taky, ale nechtělo se mi do toho rvát ty prachy 🙈
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: To taky. Tady ta přestavba mě stála jenom pár stovek 🙂 Starou sadu Tiagra jsem vepředu napojil na nové Alivio a byl jsem překvapen, jak to na první dobrou pěkně řadí 🙂
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PSYSBEE: ten je tam spravne, obstojne drzi, tlumi a luxusne jede, neznam rychlejsi univerzalni plast.
    naopak na predek bych dal klidne i neco lehciho, treba casem..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: hlavne je to mnohem levnejsi nez dropy a na nich dualy ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Vím, dneska to pořád dělá třeba Specialized (Sirrus), Canyon (Roadlite), Whyte a další... Prostě jsem to chtěl vyzkoušet, má to svoje 🙂
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    PETR_TNT: pekny predsedo, jen ten Ikon na zadku - neni to malo Antone... ? :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATTAM: parada, pristi rok davam Shotguna..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: flatbarum na silnici se rika fitnesska - jednu dobu to docela frcelo, ale soucasna módní vlna gravelu to v podstatě pohřbila...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    dneska dostavěno, kazdy dil ma svuj duvod, vic info mam u sebe na FB

MATTAM
    MATTAM --- ---
    MATTAM:

Trošku jsem potunil a musím říct, že spokojenost všech jezdců level max!
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nevím, jestli byl dobrej nápad dát si na silničku flatbary, co do ovladatelnosti mi to přijde príma 😉, ale určitě byl blbej nápad testovat to na 25 mm plášťovkách na "silnicích" III. třídy na východ od Mělníka. Takhle vyklepanej na biku z lesních pěšin a polňaček jsem nikdy nebyl, tfujtajxl!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jednou tam člověk foukne tu podrámovku, a už jí nesundá :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam