• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAWRHIS: u BATYHO na první fotce je tam hliníkový pás, což je bezpečnější varianta, protože karbon je chráněnej a nepřehřeje se ti. Pak na té druhé je to mnohem častější případ, že brousíš špalkem přímo karbon, což je sice hezčí na pohled, protože ti ten pěkný černý ráfek nic nekazí, ale postupně ty drahý ráfky brzděním nenávratně ničíš a pokud jezdíš v horách tak jednou dojdeš do bodu, kdy je musíš vyhodit, protože je probrzdíš. Navíc při dlouhých sjezdech za horka se ti přehřívají a rychle ztrácí na účinnosti. Ale zase se chovají líp za mokra.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    BATY: jak je to vubec s zivotnosti techdle carbonovejch rafku kdyz jsou brzdeny, tam je nejaka hlinikova vlozka, nebo se brzdi primo pres ten uhlik?
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Tak jestli budeš prodávat páky , tak bych po nich skočil :) ultegra 2x11 ?
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: :) tak ten rám byl navržený ještě v době, kdy se vůbec neřešila aerodynamika, to je objektivně asi jediný problém, který hlavně ve vyšších rychlostech člověk dost pocítí. Na druhou stranu ho Canyon prodával v prakticky stejný podobě až do letošního léta, a to dost úspěšně, takže bicykl je to rozhodně dobrý a hádám, že nemá moc nad 7 kg :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BATY: jediny, co bych ja nejspis zmenil, je seatpost VCLS 2.0. Je opravdu pohodlna.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Dobře to prokouklo!
    Pláště jsou 4 seasons?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BATY: Co je na té geometrii zastaralýho? Jeden by řekl, že žiletky jsou stejný už desítky let... :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jsem nějakou dobu přemýšlel a nakonec jsem si řekl, že novou silničku si na to moje ježdění kupovat nebudu, ale jen jsem trochu zaupgradoval. Ještě plánuji z druhé ruky po kamarádovi sadu Ultegra Di2 s karbonovýma řídítkama a myslím, že mi to i přes tu zastaralou geometrii ještě nějaký čas poslouží :)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAWRHIS: nestihl jsi ale ustřihnout pásky na blatníku a dát pedály bez odrazek .)) Tahá to za oči
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    pekna barva a chválím teleskop na xc kole..
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    radši jsem ho vyfotil rovnou, takhle čistý už asi nebude.

CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Moje milovaná hlína.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si uvědomil, že z minulého víkendu mám vlastně ontopic fotku, tak bych ji sem mohl dát: S šestiletým synkem poprvé na trailech, mlaďocha sice baví v tom sedět a nechat se sedlem kopat do zadku, ale když už mu to připomenu a on ten zadek zvedne, jede v úplně ukázkovým postoji :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní cesta z metropole na jih a zastávka v Pičíně u Vlašimi.
    Grand Canyon 6.9, modelový rok 2014.

OA8
    OA8 --- ---
    MAESTRO_007: diky krasne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OA8: dolekop.com

nebo klasicky cyklobazar.cz
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Dneska krasny pocasi :)

OA8
    OA8 --- ---
    hojte, omlouvam se za offtopic ale, nevite o ceskem specializovanem bazaru na enduro/trail/allmountain prosim ? neco jako slovenske https://www.mtbiker.sk/bazar ? dekuji krasne
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vzala jsem kolo na výlet na Kokořín.

BATY
    BATY --- ---
    MISEC: Na tom stativu je chycená taková podložka na NB, to jsem normálně koupil. Dřív jsem tam měl notebook, ale pak jsem trochu upgradoval, aby to líp vypadalo (Zwift) a pořídil jsem starší herní PC a místo NB jsem tam prostě jen položil monitor. Není to tam nějak na pevno.

Ten větrák nevim co je, nějaký obyč, co mi někdo dal...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PYKIX19: spravnou napln mas napsanou na páce, pokud je to shimano, tak minerální olej
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    PYKIX19: …už jsem to dohledal. tak brzdovou kapalinu teda po těch deseti letech taky vyměnim :D
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Nový duše a pláště, ložiska, lanka a bovdeny, samozřejmě i řetěz, co teď přehazuje jedna báseň.
    Destičky byli ok, ale otázka teď je, jestli měníte i kapalinu v brzdách a cože je tam vlastně za kapalinu?

MISEC
    MISEC --- ---
    BATY: Mas to paradne vymyslene, ako si vyriesil uchytenie monitora a klavesnice na ten stativ?
    Btw co to je za ventilator v kute?
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Njn, co byt dal... :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: viděl jsem už u trenažérů hodně různých stojánků na monitor, od žehlícího prkna až po montážní stojan, ale fotografickej stativ až doteď ne :D
    BATY
    BATY --- ---
    Doufám, že tím vyvolám babí léto :o)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam