• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Ty duše jsou peklo, taky se mi ještě ve skříni válí Tubolito, jenom 650 Kč za kus teda :-) A jednu jsem si při obouvání skřípl sám, to je teprve super, nastartovat se sám na sebe :-)
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Výborně !! Díky ! Zbytek kola sem poskládal právě na Ultegre 6800 a páky mi chybí k dokonalosti :)
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Pláště jsou Continental GrandPrix 5000 25mm a zkusil jsem duše Revoloop Race Ultra 25 g... Ale jedna mi přišla píchlá v origo balení a měla 3 díry? Takže jsem to ani neobul, protože jsem neměl jinou duši s 60mm ventilkem... Zašel jsem do koloshopu osobně a vzali si jí zpátky a novou co sem si objednal mi neúčtovali, takže se to vyřešilo v pohodě. Ale už jsem byl nastartovanej :) Ta duše stojí 800 Kč totiž.

JAZ: S těma původníma kolama to mělo myslím 7,3 kg. Nová kola jsem nevážil, jaký tam je rozdíl. Ale dal jsem teď ty lehčí duše a nové košíky -30g :D a až vyměním ty AL řídítka za CF a bude tam ta Di2 sada, tak to zvážím celé. Ale jak jsi tipoval, bude to okolo 7 kg, lehce nad...

COYOT: Ano, Ultegra 6800 2x11. Ok, dám pak když tak vědět. Se mi tady hromadí věci, že už bych z toho postavil další kolo :) Nechce někdo ty kola? Jsou to myslím tyhle: https://www.s1w.cz/ksyrium-elite-ust/
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Tak jestli budeš prodávat páky , tak bych po nich skočil :) ultegra 2x11 ?
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: :) tak ten rám byl navržený ještě v době, kdy se vůbec neřešila aerodynamika, to je objektivně asi jediný problém, který hlavně ve vyšších rychlostech člověk dost pocítí. Na druhou stranu ho Canyon prodával v prakticky stejný podobě až do letošního léta, a to dost úspěšně, takže bicykl je to rozhodně dobrý a hádám, že nemá moc nad 7 kg :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BATY: jediny, co bych ja nejspis zmenil, je seatpost VCLS 2.0. Je opravdu pohodlna.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Dobře to prokouklo!
    Pláště jsou 4 seasons?
    BATY
    BATY --- ---
    MADCAT: To ví JAZ...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BATY: Co je na té geometrii zastaralýho? Jeden by řekl, že žiletky jsou stejný už desítky let... :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jsem nějakou dobu přemýšlel a nakonec jsem si řekl, že novou silničku si na to moje ježdění kupovat nebudu, ale jen jsem trochu zaupgradoval. Ještě plánuji z druhé ruky po kamarádovi sadu Ultegra Di2 s karbonovýma řídítkama a myslím, že mi to i přes tu zastaralou geometrii ještě nějaký čas poslouží :)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAWRHIS: nestihl jsi ale ustřihnout pásky na blatníku a dát pedály bez odrazek .)) Tahá to za oči
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    pekna barva a chválím teleskop na xc kole..
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    radši jsem ho vyfotil rovnou, takhle čistý už asi nebude.

CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Moje milovaná hlína.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si uvědomil, že z minulého víkendu mám vlastně ontopic fotku, tak bych ji sem mohl dát: S šestiletým synkem poprvé na trailech, mlaďocha sice baví v tom sedět a nechat se sedlem kopat do zadku, ale když už mu to připomenu a on ten zadek zvedne, jede v úplně ukázkovým postoji :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní cesta z metropole na jih a zastávka v Pičíně u Vlašimi.
    Grand Canyon 6.9, modelový rok 2014.

OA8
    OA8 --- ---
    MAESTRO_007: diky krasne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OA8: dolekop.com

nebo klasicky cyklobazar.cz
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Dneska krasny pocasi :)

OA8
    OA8 --- ---
    hojte, omlouvam se za offtopic ale, nevite o ceskem specializovanem bazaru na enduro/trail/allmountain prosim ? neco jako slovenske https://www.mtbiker.sk/bazar ? dekuji krasne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam