• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě jedna speciálně pro Batyho :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky, pamatuju si, žes to už loni někomu (možná že dokonce přímo mně) doporučoval :-) No, jo, pořád mám plnotučný gumy v plánu, jenom co se dostanu do pořádnýho terénu. Teď jezdím kolem komína po něčem jako tady na těch fotkách, a na to myslím ty Race Ardenty stačí... i když zrovna dneska jsem teda několikrát smykoval, ale zdůvodňuju si to tím, že jsem jel jak prase a vyloženě zkoušel, co si na tom prachu a štěrku můžu dovolit :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Tak ten zadní blatník je teď za sucha trochu overkill, tak jsem ho sundal a vyfotil ti to bez něj:

Vepředu si ale blatníček nechám, ten si myslím, že tomu kolu fakt sluší. A taky se dost debilně sundává a nasazuje :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: NOSIČ!!! X-)

Hele je vidět ze se mu venujes & MTB blatniky neodsuzuju .. jen bych si dovolil male doporuceni stran plášťú :

Odvaz se, Ardent Race si nech do zasoby a dej na predek plnotučného ARDENTA, ideálně v nejaky 3CT smesi- na valivym odporu to pri transferech skoro nepoznáš a naopak to sakra poznas v technicky náročnějších pasazich..
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Chápu, jak k tomu chybí košík na řídítkách, tak to není ono. A taky jsem zapomněl na stojánek...
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Dal bych like, ale kvůli těm blatníkům bohužel nemůžu 🙂
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dával jsem nějakou sterilní fotku v dubnu do vedlejšího auditka, ale teď jsem to kolo zase vytáhl a vyjel ho provětrat: Po předchozím majiteli jsem sundal polepy z vidlice, nasadil 35mm tlustý kokpit a vyměnil sedlovku za tuhle s větším zdvihem. Letos jsem ji teda zarazit dolů ještě nepotřeboval, ale hodlám na tom přes léto s trochou štěstí zapracovat.

FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Luftdynamisch 😁
    NOISEGATE: Děkuji 🙂
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: sehr dynamisch! :-)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    FINSON: koloběžkám nefandím, tvému entusiasmu ano! .)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Kickbike dostal kola z gravelu (a na gravel jsem nasadil XC kola, fotky sem dám zas někdy příště :-) ), osy jsou 9mm RWS a rozdíl oproti klasickým RU je na té koloběžce hodně znát, hlavně na zadní stavbě, ta se kroutí výrazně míň. Nasadil jsem na to 28 mm Pirelli Cinturato Velo s mlíkem, páč s tím stejně jezdím z 90% po asfaltu, a po něm to teď teda valí fakt parádně. Tyhle upgrady jsou na kolobce poznat víc než na bicyklu, takže ačkoliv doufám, že mám dotuněno, bojím se, jestli to můžu s jistotou prohlásit :-)

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    NAILER: hele nějak mi to uplně nesedí jezdit s nima normálně na traily atd.. mám rád čistej kokpit, a i když mrňavá je moje láska, tak odsaď pocad.. :-) Navíc ted dostala růžovej elektrickej zvonek (naštěstí sundavací na silikonovým pásku), no takže i tak se z mýho krutopřísnýho hardtrailu začíná stávat domeček pro panenky se 150mm zdvihem.. :-D
    (ještě vyfasuju dopředu růžovej košík na panenku Aničku a muchláčka a úspěch na TTrails zaručen.. :-)
    NAILER
    NAILER --- ---
    PSYSBEE: A potřebuješ je sundávat? Ničemu nepřekážej. Sundávám jen sedačku.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    Tenhle "bike" jsme sehnali loni za 1000,- pro mojí ženu do města. Zcela autentický, předtím ježděno původní majitelkou od mládí až do důchodu. Přidal jsem jen stojan a delší predstavec z Favorita.

BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    FORELLI: Aha, spatne pochopeno :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BEREGOND: Jak píše Marasan, bavili jsme se o té spodní vodorovné, jinak samozřejmě klasický spodní úchop využívám :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Ja si nemuzu pomoct, ten dvojplosnik je hroznej :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BEREGOND: ja mel konkretne na mysli spodni pricku riditek na Canyon Grail
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    FORELLI: ja teda mam najezdenou asi tricetinu na grailu co ty, ale obcas spodni uchop pouziju, jednak se trochu protahnu a pouzivam ho na rovine kdyz jedu proti vetru.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: sedlo chapu. Canyon mne trosku sere tou nemoznosti zvolit si sirsi sedlo a musim si je pak kupovat ve Specialized.

Kazdopadne at slouzi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam