• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOpaddleboarding
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    WRNQ: Neco jako ze muzu jen strizlivej? Naka řicni policie me muze kontrolovat? Musim se drzet u strany nebo muzu jezdit jak uznam za vhodny? Musim bejt pripoutanej?? :))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Pokud vím, nesmělo se jakoby v centru po železniční most na Smíchov. Ale to už je taky dýl.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Jaky jsou pravidla pro paddle na Vltave? Chcem z Vranyho do Branika. Nebo kde to najdu? Diky
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Představa o ceně cca 4tis korun. (Cena nového je 5600)
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Btw. nechce zde někdo lehounké carbon pádlo? Zbavuji se svého miláčka. Sloužil dobře. Oproti hliníkovým typům je to nepopsatelný rozdíl ve váze a konečné výdrži a efektivitě pádlování.

RSZ
    RSZ --- ---
    TIKVIK: sbalení supervýhoda, ale taky to znamená nafukovat a nemít možnost zamknout.. kdyby ty pevný paddleboardy nebyly tak drahý, tak už ho mám
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    SMUDLAK: Taky si myslím. Ono je to takový hybrid sport - možnost zavadit o mnoho vodních sportů. Po roce uvidíš co ti vyhovuje, kde chceš extendovat, co tě baví či nebaví. Zlepšíš techniku a stabilitu. Pozďeji se řeší jestli budeš sjíždět řeky, jezdit na vlny, nebo jet flatwater na čas atp. Jestli je to dovolenkový nástroj, nebo zvyšovač kondice, četnost kdy můžeš jezdit a nezasahuje ti to do tvého live work rytmu atd. Já začal touringem a přeorientovávám se na racing a postupně kupuji tvrdé prkno. Nicméně možnost sbalení je supervýhoda, jedeš a zpátky se vracíš vlakem. Já začal dělat okruhy a jezdím to jako jediný kondiční sport. Ale zas mám vodu 3min od baráku.. 3děti mi jiný mód moc neumožňují i když už jsem dceři taky koupil nafukovačku. Jinak zapřemýšlej ještě o Carbon pádlu - investice 4-5tis. Těžký pádlo může být taky hodně naprd. A snad poslední, bacha, je to těžce návykové:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SMUDLAK: Není třeba, zbytečnej krám navíc
    RSZ
    RSZ --- ---
    SMUDLAK: kdybych chtěl sedadlo tak si koupím kajak:)
    SMUDLAK
    SMUDLAK --- ---
    Diky moc, vypada skvele! Jen to vypada, ze nema sedadlo. Mme kamarad tvrdi, ze mit sedadlo je strasna vyhoda. Co si o tom myslite vy?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    TIKVIK: To vypadá dobře a cena taky fér
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    SMUDLAK: Otázkou je na co, kam. Kategoriemi jsou Allround, Touring, Racing a další třeba na divočejší vodu atd. Allround je univerzální, ale když budete chtít jet dál než kilometr, může vás to začít štvát. Krátká prkna hůře dřží směr a jsou pomalejší.
    SMUDLAK
    SMUDLAK --- ---
    Zdravim, mate nekdo prosim doporuceni na bazar s paddleboardy? Pripadne rovnou i s tipem na paddleboard pro zacatecnika -cca 100kg. Premyslim nad timto: https://paddleboardy.heureka.cz/paddleboard-bestway-65350-hydro-force-oceana-convertible/?#prehled/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Muze pls nekdo doporucit nejaky rozumny usek Sazavy na klidnou jizdu s ditetem vsede? Vcera jsme jeli skoro od Mandy po Hlasku a hrozne me sraly ty useky, kde je min vody a je nutne prenaset.

Diky!
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Jezdí zde někdo racing pevné prkno?
    MATROX
    MATROX --- ---
    MIE: myslím že bude úplně v pohodě stačit i pro muže, pokud nemá 190cm a 105kg
    důležitá je zejména tloušťka paddlu, minimálně 15cm a to váš splňuje
    MIE
    MIE --- ---
    Ahoj, měla bych úplně začátečnický dotaz. Chceme koupit synovi(10let) na blbnutí paddle: https://www.insportline.cz/38950/paddleboard-s-prislusenstvim-aquatone-wave-10-6
    muž říká, že když už, tak větší, aby mohl plout taky :-)
    Paddleboard s příslušenstvím Aquatone Wave Plus 12.0 - inSPORTline
    https://www.insportline.cz/38954/paddleboard-s-prislusenstvim-aquatone-wave-plus-12-0

nevíme co chceme, ale chceme rozhodně nafukovací :-) :-)

díky za případné rady
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Nebuď cimprlich! Pravá zábava začíná na vratkém sportovním paddlu v říjnu večer na Labi bez neoprenu:-D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DYNK: Tak záleží, jakej to je úsek...ale prostě bych to zkusila, no...když se udržíš na vlnách na moři, tak už bys něco na řece ustát mohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam