• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na jinou notéčku. Kdopak měl včera kulatý čtvrtmiliontiny? :)

    btw už teď mám psycho z koupě novýho vozu. Jednak je všechno (až na výjimky typu T-classe, který je ale zase moc malý) hnusný jak prdel, jednak já chci autem jezdit a ne si s ním povídat nebo aby mi dokonce odmlouvalo. Ach jo :)

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    E2E4: Peněženku mám v náprsní kapse bundy, tj. víc po ruce než mobil, kterej nosím v zadní kapse džínů. Sáhnu a mám.

    Hele, já fakt nerozporuju, že to může fungovat a že _vám_ to funguje. Jen jak jsem byl nahlodán to zkusit, tak teď pod dojmem včerejší příhody moje nahlodání zmizelo.

    Každopádně tady jsme v boomer klubu, tak good for you a enjoy :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOCKINEZ: mobil máš víc po ruce, protože ho vytahujes pořád..
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    DOCKINEZ: mám iPhone a platím s ním už roky. Kartu už prakticky nepoužívám. Dokonce s ním lze vybrat z bankomatu. Ještě se mi nikdy nestalo, že by to nešlo. Tolik za mě :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DEEFHA: Já mám relativně novej mobil (iPhone 13), takže bych si tam kartu mohl natáhnout, ale moje noční můra je právě to, že to nebude spolehlivý. A jak se včera ukázalo, úplně spolehlivý to není. A tahat s sebou furt jako záložní plán cash je vopruz, to už míň místa v peněžence zabere platební karta.

    Jasně, můžu se utěšovat, že týpek měl třeba nějakou mršbu a ne telefon, že MNĚ se to přece nestane... ale představa, že bych byl odkázanej na tel a selhalo to je... hrozně nepříjemná.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DOCKINEZ: No, moje hodinky ani mobil NFC neměly, takže jsem tomu nikdy nemohl přijít na chuť. Ale co jsem si teď pořídil novej mobil, tak si to nemůžu vynachválit. Mobil mám pořád v kapse, takže je rychlejší ho použít než vytahovat kartu z peněženky, kterou mám v kapse v batohu na zádech. Hodinky by asi byly ještě praktičtější, ale zatím jsem spokojený s tím modelem, který mám a měnit kvůli NFC ho nebudu. Spíš přemýšlím o implantaci platebního čipu do ruky, ale tam mě zatím odrazuje pořizovací cena. Nicméně pomaličku to klesá...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Heh, včera v Makru se týpek před náma snaží platit kartou v mobilu, zkouší to snad 10x, ani hovno. Nakonec musí stejně tu kartu vytáhnout.

    Boomer dotaz - jakej má smysl mít kartu v telefonu, když s sebou stejně budu tahat fyzickou kartu jako záložní řešení?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    basic hack!!! ;O)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Easy-to-use computers for stupid people were a mistake.


    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HOWKING: dyk je to kravina. Jako že ti někde ukáže pět prdelatejch buchet a tobě se přestane líbit Twiggy? Takhle libido nefunguje.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    to sou mi vjeci ..

    Kotvald a Hložek - Holky z naší školky
    https://youtu.be/JqpzWUA-UWs
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: nadnesl jsi tady svoji evoluční teorii, co to brát jako další teorii a nebrat si to osobně. Můžeš taky nadhodit argument a nekřičet "au, nebijte mě"
    NJAL
    NJAL --- ---
    Bude par takovych, co budou vzdychat, ze ty AI-generovany kozatice nepotkaji na ulici, stejne jako bylo par lidi, co melo deprese, ze svet venku nevypada jako v Avatarovi. Ale vetsina muzu se prizpusobi realite, zejmena tech dolnich 80%, kteri vezmou zavdek tim, co mohou mit, a ze toho moc neni, cim vic klesaji od hranice 80% dolu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: A proč zrcadlo? Já se chtěl jen pobavit o tomhle fenomému. Jak se ideály posouvají do nereálna a jaké to má důsledky. A hned se někdo cítí offended a někdo jiný cítí povinnost oplácet. Já nikoho nenapadal, byl jsem zcela neosobní. Většina "diskutujících" naopak. Byla zcela osobní. Tady se každá diskuze nutně změní do konfliktu. To fakt nemá cenu. Proto ta "sebevražda". Asi nemá smysl nějaké další snažení o komunikaci.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    (tohle byla sociální sebevražda, jestli jste to nepoznali :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LEXIK: Že se to vždy zvrhne z diskuzi o tématu na hodnocení "dotyčného", jeho psychického zdraví a rady k podstoupení léčby. Dá se na tomto serveru diskutovat o něčem normálním aniž by to sklouzlo k pocitu jedněch, že jsou napadáni a druhých, že mají povinnost "útočníka deklasovat". Vše v zájmu oblíbenosti a všeobecného konsenzu v prázdných debatách o ničem. Asi jsem fakt zdeformovaný z Magea, kde diskuze a přemýšlení nad tématem byla cílem. Tady je cílem očividně jen společný vlezdoprdelismus za cílem zalíbit se natolik, aby eventuálně bylo možno pomýšlet na TO. Asi sem fakt nepatřím a měl bych táhnout do prdele. Asi jsem už pro tuto povrchní sebranku starý. I na boomera.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Ano, ideály "krásy" se v průběhu času mění ... a je jedno, zdali se ideál krásy vytvářel na malířském plátně, v literatuře, na fotografií, a nebo s použitím AI..

    Měly tyto proměny etalonu vliv na atraktivitu fyzického vzhledu pro vztahy mezi budoucími partnery? Samozřejmě, že ano ... ale tak tomu bylo vždy a není třeba z toho dělat "tragédii"..

    Vidět to jako téma je akorát neklamná známka toho, že dotyčný zřejmě jednak myšlenkově ustrnul v minulosti ... a evidentně má sám ve svém "nastavení" pro oblast partnerských vztahů problém, se kterým by se měl jít spíše léčit, než jej ventilovat na diskuzi ... Haj hou !
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: to žijeme všichni, ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: zbytecny klickovani, proste zijes v sam sebou vymyslenym svete
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: Vím a myslím je odlišný stav. Ale pokud tě sjednocení toho pobavilo. Jsem rád i za tebe  ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam