• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mi přijde, že od jistého věku vousy mužům sluší víc, než bez nich (asi tam, kde oholení vypadají mladší, než jsou) a od jistého dalšího věku (kdy porost začíná řídnout) už zase ne, no :o)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HOWKING: Neni potreba nahanet nejake velmi cizozemske tradice, klidne muzes byt zarostly jako Severan. Tam se naopak pohlizelo ne uplne dobre na svobodne muze, co vousy nemeli (nebo nemohli mit, treba diky nejake nemoci).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Já jsem zarostlý jen když jsem líný se holit. Což je ovšem tak nějak pořád častěji... :-) Nicméně jinak stále ctím devadesátky, bradka to jistí!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: tak to ja si jednou do roka ritual se ziletkou pripomenu. nicmene, taky uz mam holici strojek pro vytvareni strniste a brzy k nemu pribudou vlasy. zena nechce, abych se ostrihal, ja bych uz sel na tri milimetry davno, protoze je to kurevsky praktickty. takze cekam, az mi slezou kouty a hura, pujdu do hola at se zena brani jak chce :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: To mám někde taky. Preferoval jsem to před těmi vícebřitými nesmysly. Ale už 4 roky jedu holící strojek. Pořídil jsem si Braun 3030S a to oholení je fakt stejně hladké jako žiletkou. Nechápu. A to pohodlí a rychlost. Už se mi k mokrému holení nechce vracet.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: ja ted teda jedu s novou zenou system "strniste", nicmene jak sem uz starej, tak hraje aspon trema barvama, zene se to libi vic, nez kdyz sem ji balil oholenej do hladka jak uchyl... a to jeste vynecham, ze sem celej zivot byl zvyklej holit se klasickou oboustranou ziletkou za pomoci takoveho manualniho sroubovaciho holitka, ktery sem dostal jeste za bolsevika od fotra k prvnimu holeni... :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Úplně stejně mě irituje to, jak je většina chlapů dnes zarostlá, jako by to byli mohamedáni. (a teď jsem si zdvojnásobil počet haterů :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ano, v té odpovědi jsem se (možná paranoidně) poznal. Tak trochu uvedu na pravou míru. Mě se to líbí, když je to krásné. Třeba ELSINOR má fakt skvosty. Mě přijdou jen ubohé pohnutky většiny (ano generalizuju) to mít.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Furt to bolí? :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FIFI: já bych hlavně řekl, že průvodním znakem boomera je to, že neví co je to boomer

    To není o odmítání něčeho nového - i když to slovo ve spojení s tím někdo používá (já teda občas taky) - dovolil bych si říct že skoro vůbec, je to spíš ten stav mysli kdy překročíš určitej věk (pro někoho je to 30, pro někoho 60, pro někoho 120) kdy je všechno na hovno a začneš se nekriticky obracet k tomu co bylo dřív, ne protože by "nový věci byli špatný" (dle TEBE špatný), ale protože dřív to bylo lepší protože mě neboleli záda, holky na mě letěli, erekce byla jak víno apod. a s tím spojené ultimátní odmítání všeho novýho a mladýho (spíš tak trošku ze závisti).

    Znám spousty lidí který odmítaj všechno nový posledních 15 let (jsou ochotný max smartphone) ale za boomery bych je nikdy neoznačil, je to jejich osobní volba kterou nikomu necpou - a tam se to pak všechno láme.

    Jakože nikdo fakt netvrdí že jsi boomer když nemáš tetování a piercing, ale dost lidí bude tvrdit že jsi boomer když 15x denně někomu vyprávíš jak ten poslední vesnickej fotr, že se ti to vůbec nelíbí (i když to abolutně nikoho nezajímá).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWAB: fungují současně jako výdejní místo pro spoustu eshopů. S tím cashem to bya samozřejmě narážka.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GLOBETROTTER: to jsem ani nevěděl, že fungují i pro jiné dodavatele. Ale to...s tím cashem to byl joke, nebo tento moderní systém akceptuje zpátečnicky i hotovost?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWAB: U Alzy jsem si nikdy nic nekoupil. Ale co máš proti Alzaboxům, pokud Ti to tam doručí někdo jiný?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GLOBETROTTER: tyhle boxy na mě nezkoušej :D
    ostatně ani tu alzu :))
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWAB: Jasně a třeba cash v pohodě strčíš do Alzaboxu a otevře se Ti pak schránka :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    E2E4: Hlavne by si vsichni posmevacci meli uvedomit, ze cas jejich vlastniho boomerstvi se kvapem priblizuje ;-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FIFI: na dárky za skrytou cenu je třeba provádět pravidelný Cash výběr aka kapesné a pak cálovat hotově :o)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FIFI: no presne takhle jsem to myslel, tobě přijde blbost že je blbá, okolí že není a že to je tím že jsi boomer..
    FIFI
    FIFI --- ---
    E2E4: No jo, jenze ja si treba o necem novem myslim, ze je to blbe a okoli mne presvedcuje, ze si to pouze myslim spatne.

    🤷‍♀️
    Napr. Neplatim mobilem a ani nechci. Nechci zadne Face ID.

    Ostatne mam problem i s uctem. Mame doma spolecny bankovni ucet, nechci to menit. Ale zase je s tim spojeno, ze kdyz chci koupit darek, je videt, kde jsem kartou platila a kolik. 👎🏻
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FIFI: tak pravé boomerstvi je neodmítat nové, ale jen to nové, co je blbé. a v tomto rozdílu nebýt pochopen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam