• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: ok,dik :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: proste jsi v cekacce a jednoho dne tam bude misto On Waitlist - Take Quiz.
    U nejaky meny mi to trvalo fakt dlouho.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: no,zadnej dotaznik jsem nevidel..skonci kurz/reklama a dole je poznamka,ze jsem v cekacce..
    da se nekde najit ten waitlist?
    protoze tri mesice cekacka mi prijde trochu moc..
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    OTAVA: bůh žehnej Indům s headsetem. Dik😄
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    OTAVA: jenže já jsem právě nikde žádnej odkaz, nebo mail na support nenašel. Ty ho tam někde vidíš, nebo sem dement? Nebo mám prostě na hulváta prubnout support@freebitco.in?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    VONBONBON: určitě si to zdokumentuj a napiš na support
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Btw ještě mne napadla jedna free crypto možnost kterou tady ještě nikdo nezmiňoval - používáním brave browseru dostane člověk nějaké BATy, nic moc ale proč ne když jsou zdarma. Jinak brave má i integrovaný metamask wallet:) https://brave.com - nevím přesně jak se rozhodují kolik pošlou - někdy to je 2baty někdy 0,5 za měsíc… za rok jsem na browsení vydělal tak 100kč:)))
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Hlásím po víc roce problém s freebitco.in
    Kurva vsadil jsem na Portugalsko ve včerejším zápase proti Irsku 0.0058 btc. Portugalci vyhráli a mě to nejenom že nepřičetlo výhru, ale sežralo mi to sázku a ty btc v peněžence nemám prostě. Píšou tam, že se to vyplácí do 48hod(i když mě se to do rána většinou všechno přičetlo, co jsem vsázel na hokeje, bpl a na euro), ale i ve waiting mi to nepíše žádný čekající btc na vyplacení… nějákej poděl prostě. Kdyby se to náhodou do zítra příčetlo, tak dám vědět…
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: jasný, to normálně funguje. buď jseš na waitlistu nebo pak můžeš shlédnout video a pak musíš vyplnit quiz a dostaneš krypton.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: myslim ty free earn.. skouknes x videii a za to dostavas dany krypto..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: kde má Coinbase odměny za reklamy? na CB jsem
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    cus,mam dotaz..
    jste nekdo na coinbase?
    nejsem schopnej sebrat odmeny za reklamy atd.
    netusim kde nebo za jak dlouho se mi to objevi "k dispozici"
    dik za odpovedi B
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    spíš by to tímhle tempem chtěli stránky než nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele pište mi do pošty linky klidné is referalem a popisem služby, nachází to na nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JUNKETT: stacking bereme! farming likviditu na Binnanci a výdělek je při portfoliu cca 6-7 k USD asi dolar denně.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    JUNKETT: Cardano stakuji pres jejich ofiko aplikaci Daedallus - dava to cca 5% APY.. Polku pres polkadotjs (14% APY) a Kraken (12%) - vyhoda na Krakenu je ze tam neni zadnej unbond period. Dale mam jeste BNB a to stakuji pres Trust wallet - tady bych rekl ze to je odhadem 10%+ APY.
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Hm tohle mi prijde jako potencialne zajimava diskuze, jen mi tu trochu hodně chybí staking - ať už liquidity providing, nebo staking na platformách jako Cardano, Polka, Fantom etc. popř jiné zajímavé projekty. Asi chápu že tohle bylo myšleno jako dostat crypto z ničeho ale tyhle metody mi přijdou celkem frustrující, časově náročné (mám taky 2 děti:) a nezábavné... Osobně mám vyzkoušený Fantom (https://fantom.foundation) tam je APY kolem 11% pokud to locknete na rok, mrtě stake poolů a cenově je Fantom hodně pod cenou takže krom APY je celkem vysoká šance že se zhodnotí i cenou vůči fiatu... krom toho ještě jsem v Mantra DAO (https://app.mantradao.com) - tam je APY kolem 33% a projekt vypadá stabilní a celkem dobře se rozvíjí (na výběr se čeká 8 dní)... imo staking je nejjednodušší způsob jak dostat krypto zdarma:)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    NECRO_BUTCHER: Dalsi zajimave cefi: Blockfi, Celsius, Coinloan, Youhodler..
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    PALEONTOLOG: https://nexo.io/ref/ocsudt0qgh?src=web-link

podmínky pro bonus jsou splnit kyc a vložit min 100$ v kryptu na min. 1 měsíc, jenom tak pro úplnost..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam