• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: ok,o tom jsem nevedel..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale samozrejme spravne odpovedet nanpoprve je lepsi.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: nj ale stoji to cas navic :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TYCHOVRAHE: prosimte, otazky jsou 4 a kdyz zadas spatnou odpoved, muzes znova, kolikrat chces :-)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: postujte u ty coinbase prosim rovnou odpovedi:

Question 1: Chiliz is a blockchain built for…

Answer: Sports and entertainment

Question 2: What is the main utility of the CHZ Token?

Answer: Participating in Fan Token Offerings

Question 3: Through their expansion, Chiliz plans to launch new Fan Tokens in…

Answer: USA
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Na coinbase rozdavaji CHZ (celkove 3USD za 3x odpoved na quiz)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    ok,dotaz
    "tezite" nekdo filecoin?
    zajima me,jestli se to vyplati..odmeny/hw/elektrika
    nemuzu nikde najit info..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: můžeš obojí, žádný problém.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    cus,bude se tu resit jenom zisk z her a pod. nebo muzu otravovat i s dotazama na stakovani?
    APIN
    APIN --- ---
    Musíš točit ruletu, pak ti ten základ na freebitcoin povyleze ze 3 na 12 a vejš :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    Ja vzdycky nasbiram 300-500 sats a pak to cele protocim na rulete. Aspon vim ze nemam chodit do kasina.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    KUKIDE: Mě se podařilo (díky wheel of f.) nasbírat 100 000 RP, což jsem vyměnil za 0.001 BTC. :) Pěkných 50 USD v té době.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUKIDE: dobry, ja si vcera kliknul a ziskal 3, slovy tri, uzasny satoshi.

jako popravde trading vede aspon k nejaky dovednosti, tohle cekani na hodota uz neni pro me
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    dneska je den teda :)

KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG: no vidíš a já znám lidi - nejsme to já - co cirka 4 roky nazpeš točili a klikali jak zběsilí a dnes toho tam mají i 0.2 BTC ;)

OTAVA: když jsi trpělivej tak to i nasbíráš, ale jo úrok 4% v btc je super věc, ale popravdě jsem nikdy nedostál tomu abych tam něco poslal... sice jím věřím že mám na dvou účtech btc v hodnotě pár desítek k kč ale abych tam něco poslal to fak ne... :)
    když bylo minulé půleni před lety tak situce byla bídná a žádnej fun token neexistoval tak jsem vybral asi 0.015 BTC kdyby náhodou :) mohl jsem mít teď super úrok po těch 5 letech :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: to chápu, já právě faucests opustil, protože si víc vydělám pohyby na kurzu. bohužel musím neustále rozpouštět krypto kvůli velkejm výdajům
    ten script je jen odladěná (+-) automatická klikačka na multiply hru

KUKIDE: no to ještě před pár lety moc nešlo, tak jsem to progamblil a vyhodnitil jako ztrátu času. tak no offense
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KUKIDE: posilal jsem z Cointiply abych mel pres 30k a zacli mi platit urok. ted mam urok 3 saty dene, takze ty poplatky mam za cca rok zpet xD
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: nejsem si jistej co presne ten tvuj skript dela, ale jka osobne planuji pouzivat pouze satoshi z bezpecnych zdroju + rocni uroky. Podvadeni je mimo muj zaber, alen ikoho od toho nezrazuji. Muj cil je dosahnout 1 BTC. Jde to pomalu, ale jiste.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG: freebitcoin je nejstarší fungující faucet na bitcoinu a oni jsou rozumný a vědí že lidi chtěj svoje satošíky vidět a pak třeba i utratěj něco na gemblující stránce :) takže jo přidali fun coin páč jim bylo jasný že posílat si 10k satoši na hlavním blockchainu (OTAVA!!!) je blbost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam