Coupang38 - USDT zdarma
Ahoj,
na doporuceni od kolegy z prace jsem se zaregistroval ve sluzbe coupang38.
Registrace:
https://coupang38.com/#/register?referCode=5vufgcpopr. jen
https://coupang38.com a pak zadat muj referal ID:
5vufgc--------
Princip jakym zpusobem to generuje tether nejsme schopny odvodit (budu rad, pokud nekdo ma zkusenost nebo na
neco prijde ), kazdopadne po uspesny registraci a vlozeni depositu alespon 100 USDT ma clovek pristup k minihre (tlacitko GRAB). To spociva v potvrzovani realizovanejch objednavek na e-commerce platformach TAO BAO, Broadway, Amazon a Coupang.
Ziskavate 0,26% z celkovy hodnoty kazdy zprocesovany objednavky. Denne muze kazdy uzivatel zprocesovat 50-70 objednavek (podle svyho levelu a vysse depositu). Vyse prideleny objednavky ke zprocesovani je limitovana mnozstvim USDT na vasem uzivatelskym uctu. Tzn. pokud mam v depositu 100 USDT, maximalni vyse objednavky ke zprocesovani je zacapovana na 100 USD a tedy provize 100 x 0,0026 = 0,26 USDT (z 50 objednavek denne to muze byt 13 USDT), pri 200 USDT depositu a 26 USDT denne atd atd.
Moje vlastni zkusenosti: Po registraci a poslani 100 USDT (101 USDT pokud zapocitavam poplatek 1 USDT za transakci pres TRC-20) jsem mel prvni den odbaveno 4,8 USDT (nekdy Vam system prideli objednavku v nizsi nominalni hodnote). Nasledne jsem doposlal jeste nejakych 160USDT, takze jsem se dostal na hodnotu depositu 260 USDT, system mi zacal davat ke zprocesovani orders i kolem 200 USD a od ty doby mam cca. 11-13 USDT denne pripsanejch. Takze doufam, ze si tim budu moct generovat prijemny prilepseni na investice do crypta :D
Vyber vygenerovanych USDT funguje - odzkouseno mnou, zkousel to zdejsi ID Gregi a stejne tak i lide z moji prace.
Pokud nekoho bude zajimat a nebude chapat co ve formulari pri vkladani depositu kde vyplnit, muzu sepsat navod, ale je to dost blbuvzdorny :)
Poznamka na zaver: Neni potreba registrovat dalsi lidi....hazu to sem jako zajimavej tip a sam to nehodlam nikde aktivne tlacit.