• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    FILLIPPO
    FILLIPPO --- ---
    COYOT: taky se mi to jednou povedlo, celkem potesi :)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BUNCAK: ok..Třeba by dalším lidem pomohlo to pod videem uvést na pravou míru? ;)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    RESOLUT: proklikal jsem si video k faucetum co klikam, typek rika celou radu nepravd (limity, doba vyberu, poplatky) a nektere faucety nevyuziva k jejich plnemu potencialu
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Me se jednou povedlo na kole stesti na freebitcoin natočit 3900RP .. jinak gratulace k výhře, to pak jinak přibejvá
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vím že to nikomu asi nepřidá, ale vyhrál jsem v bitcoin Aliens poprvé 10 000 BCH Stoshi ! (první cena)

jako moc to není a jsou ty Vánoce :-)
    FILLIPPO
    FILLIPPO --- ---
    Ahojte,

pokud se stanete "smart members" na travala.com, dostanete airdrop v TRVL (jejich novy partner).
    Ja tam mam 500 locknutych AVA tokenu, dneska jsem obdrzel 27 TRVL - cca 270 KC. Tento tyden probiha dalsi kolo airdrop. Minimum k tomu, aby se clovek stal jejich smart memberem je 50 AVA tokenu zalockovanych na jejich strance. Navic cena AVA tokenu je ted IMHO rozumna, spadla ze 3 USD na 1.78. (NFA, DYOR)

Byli by jste hodni, kdyby jste pouzili pri registraci muj referal (obe strany z toho maji stejne vyhod).
    Get rewarded for your first hotel booking | Travala.com
    https://www.travala.com/ref/FJ5Z3D
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Bitcoin zadarmo? Faucety nevymreli! Každé satoshi sa počíta! TOP klikačky!
    https://www.youtube.com/watch?v=-H5YMfL8ml4
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Jo přibejvá to tam hezky :) když si člověk dá 2x dotazník , k tomu faucet, je schopnej 1000sat za den dát
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: o 25%
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jinak sem tam davam svuj stav pro zajimavost jak rychle / pomalu to tam jde - ted tam mam 31,950 satoshi + cca 800 ve faucetu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vanocni akce na coinpayu - zvysena vyplata na Faucetu / faucetech.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Binance jsem dostal 200 SHIBa jen tak - asi k Vánocům (jasně že cena je 0.00 nic ale potěší)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Neni to sice rychlé zbohatnutí, ale ani to neni k zahození a hlavně to neni zjevnej scam:

Okcoin teď snižovalo poplatky za výběr BTC onchain na pouhé 0.02 mBTC, cca $1 při současný ceně. Mají taky deposity a withdrawaly přes LN, takže pokud vybíráte z těch klikaček přes LN a chcete to dostat na chain, tak tohle je celkem levnej způsob.

Mimo to mají při registraci přes referral, splnění KYC a nákupu crypta za fiat v hodnotě alespoň $100 bonus $50 v BTC. Deposit EUR lze v SEPA, nebo kartou (při depositu kartou ale poplatek 4%). Bonusový BTC lze nicméně vybrat až po 180 dnech, na účtu se objeví po pár dnech od nákupu.

Můj ref: https://www.okcoin.com/join?channelId=600144938
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tohle je fakt na hrane noze, pac to muze sklapnout kdykoliv jeste jednou - nemuzu to nikomu doporucit !

Skoro bych byl radsi kdyby jsme to tu nerozmazavali.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Takze klasika: nedat do toho vic nez o co jsem ochoten prijit a idealne co nejdriv vybrat vlozenou investici a pak uz to jet pro prdel....
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: Prostě úplně normální ponzi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Domenu maj predplacenou na mene nez rok, resp presne na rok od jejiho zaregistrovani. IMHO pujde o Exit scam, kdy nalakaji vetsi mnozstvi vkladu, vsechno bude super, budou vyplacet a jednoho dne najednou sajt prestane existovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele na Trustpilotu to nema zadny hodnoceni vsude okolo lidi rikaji ze to je scam, tak jako nevim, ale nemuzu to doporucit.

Scam detectory tam davaji 1% ;-)
    Jako vetsinou proto ze to je cerstve zaregostrovana domena a life short expectancy, ale o to viz je to duvot byt super opatrny.

nebudu davat nejaky bany nebo RO protoze jsei to postnul v dobre vire, ale ja nemuzu s klidnym svedomim nekomu tenhle sajt doporucit, zvlast kdyz exisuje mnoho dalsich zpusobu jak vydelat krypto bezpecne.

Necham to tady asi tyden, pro ty odvazne kteri jsou ochotni to zkusit a pro edukativni ucely a pak to mazu.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    APIN: jasny no...scamadviser jsem taky projizdel. Nicmene budu pokracovat a prinejhorsim prijdu o par susni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam