• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    tipy na videohry (batole?, předškolák, školák), co vás bavilo, jakou koupit myš, kontrolery, PC, tablet, nintendo, mobil. weby kde se dá učit jednoduše programovat. vtipné "didaktické" aplikace. zábava. hidden-object, tower defense, adventury, logické, RPG, turn-based souboje, sandboxy, crafting... mody do minecraftu. servery kde naše děcka můžou hrát spolu.

Web (hlašte chyby, pište texty): hry.amentum.cz

Skvělá game-based "škola" (nutno umět anglicky): recess.gg/explore
    rozbalit záhlaví
    R_G
    R_G --- ---
    KULHY: Chápu že by tě zajímalo, ale já nic dalšího uvádět nebudu, tak mě z toho vynech.
    KULHY
    KULHY --- ---
    R_G: Bylo by fajn jit u toho doporuceni na hrani s detmi trochu do hloubky. Jaky deti to s tebou hrajou? Co se jim na tom libi? Co tam vidis ty za kvality?
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: A jo urcite jsem v 10 letech uz hral neco vyrazne brutalnejsiho nez je Huntdown.
    KULHY
    KULHY --- ---
    LOJZEE: Jasny, jako ofiko varovani mi to ale prijde vhod. Ja s klukama co maj 3 a 5 jedu 7+ obsah, takze netvrdim ze 16+ obsah mas hrat az v 16. Taky je dost dulezity jestli to jako rodic nejak moderujes a podobne. Tady v tomhle klubu mi prijde, ze resime spis deti do 10 let.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KULHY: to mne teda ne, kdyz si pamatuju, co jsem mel v 16ti uz za sebou, tak arkadova strilecka by byla to nejmensi :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    R_G: Kolik mu je? Huntdown je super hra, ale rating od 16 mi u toho dava smysl. Ne ze bych sam striktne ratingy dodrzoval, ale vzdy me zajima jak to rodice resi.
    R_G
    R_G --- ---
    Save 50% on HUNTDOWN on Steam
    https://store.steampowered.com/app/598550/HUNTDOWN/

Arkáda hratelná na PC ovladači ve dvou: taková "automatová" klasika v roce 2021. Syn moc spokojený.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    D2:R zkusíme gamepad a nebo jinou classicu. Zatím kombinace akci a úkolů dává zabrat. Nicméně DoE Down :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PSYCHOZ: jaký máte gamepad prosím?
    PSYCHOZ
    PSYCHOZ --- ---
    tak ja taky prihodim - se synatorem (cerstve 5) jsme zacali parit nekdy behem druheho lockdownu. vse na PC s kontrolerama, vetsinou lokalni multiplayer (splitscreen)

Lego Worlds - sandbox ala minecraft, nicmene podstatne jednodussi

Untitled Goose Game - stealth puzzle, vetsinou jen chodime po meste a trolime obyvatele

BattleBlock: Theater - puzzle platformer, spolecne jedeme co-op kampan + sam si stavi levely ve vestavenem editoru

Donut County - fyzikalni puzzle, super na nauceneni s kontrolerem

Journey platformer adventure s super vizualy a skvele udelanym online multiplayerem

Push Me Pull You - tezko rict, to chce videt :)

#hra
    TONAL
    TONAL --- ---
    Obě mrňata - 4 a 6 let nadšený.
    Velký dobrodružství ve hře pro jednoho a výzva o ulomení joyáku ve hře pro dva.
    Ideální samozřejmě na ovladačích...

Pikuniku on Steam
    https://store.steampowered.com/app/572890/Pikuniku/
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TOOMIX: dlabu na dite, jdu to hrat sam :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOOMIX: Taky to testnem :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FRK_R23: zítra k tomu posadím děti :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOOMIX: Jsi mág! :) Díky :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FRK_R23: stáhnul jsem, prohnal to přes UltraISO, nainstaloval a jede to na Windows 10 x64 bez problému. Iso máš kdyžtak tady ;)

Čtyřlístek a Strašidelný Hrad (Templayer) CD - Centauri Production.iso | Ulož.to
    https://ulozto.cz/file/fcISTQK0rwlo/ctyrlistek-a-strasidelny-hrad-templayer-cd-centauri-production-iso
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FRK_R23: zkusim to taky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOOMIX: Image file is corrupted :/ škoda...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KULHY: Upřímně si nemyslím, že by Dark Souls bylo zas až tak za hranou.
    Dneska už děcka v tomhle věku jedou jiný lahůdky, ale to není výmluva.
    Mladej si to užívá, protože to jedu já, jede to on a pomáhám mu občas.
    Je tam mnoho aspektů k učení. V podstatě všechno, co dělá Dark Souls, Dark Souls. Mladej se soustředí/nebo musí soustředit na každým kroku a ta pomyslná odměna je za každým enemy.
    3 letýmu bych to asi nedal :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    KULHY: I když je fakt že hodně řeším, že krom 5 letého s námi kouká/hraje i 3 letý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam