• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nějakej tip na gamepad pro malou? Mám F710 a ten je na ní moc velikej. Mám tu takovej stařičkej starlink ps3, ale už moc nefunguje, tak řešim novej.

Cenově tak do tisíce kaček třeba.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SIRLOON: Oboje taky vyžaduje trochu zdatnější angličtinu.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FRK_R23: pro zacatek sou obe zbytecne slozity. Myslim ze je presne cilovka pro Garage na switchi
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    YMLADRIS: V podstatě má dvě velký možnosti, Unreal Engine a Unity. Ale existuje i řada menších, Godot například. Ale je jich mnohem víc.

The 5 Best Game Engines for Beginners in Video Game Development
    https://www.makeuseof.com/best-free-game-engine-for-beginners/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    YMLADRIS: jelikoz mate Switch, drzel bych se Davova doporuceni. Pokud ho to bude bavit a poradne pochopi logiku, tak dalsi enginy pro machry radi popiseme v game development. ale zacnete postupne :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    YMLADRIS: Na Switch je primo od Nintenda Game Builder Garage a pak Fuze4, ktere je teda pro pokrocilejsi.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    SIRLOON: jako ze by z toho lezlo i neco, co se da i hrat? jake jsou herni enginy, diky
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    YMLADRIS: tak mladymu rekni, at zkusi nejaky herni engine a udela rovnou celou hru, zaklady uz na to ma 😉
    KULHY
    KULHY --- ---
    YMLADRIS: To by me zajimal pomer hrani/tvoreni. :)

Az mi kolega Mario Makera 2 vrati tak to zas po case zkusim na nejstarsiho.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    DAVESADE: mam sem prej napsat ze v supermario maker 2 ma tak 50 hodin, nekdy predloni

nakonec to vyustilo v nakup switche :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jo Geometry Dash je fajn. Krucek k Super Meat Boy... a pak snad uz konecne ten Mario :).
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    zpověď matky. dnes jsem se o centimentr posunula ve vztahu ke hrám. syn už asi týdny v tahu buduje levely pro geometry dash. je to "k ničemu". (nevidím v tom smysl) ale dnes mi došlo, že je úžasnej ten hyperfokus co na to má, to zapálení, výdrž, perseverance, .. odměňuje se tvorbou. nejde mu o vnější reakce reality, např. ocenění ostatních atd. Tvoří. je to super.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    MOTO_FOKO: to vypadá jako nějaký klon Bulánků
    MOTO_FOKO
    MOTO_FOKO --- ---
    Výborná hra v češtině - Snowman Arena. Dá se hrát spolu s dětma na jedné klávesnici a dokonce každému zvlášt nastavit obtížnost. Vyzkoušeno a můžu jen doporučit.
    Save 60% on Snowman Arena on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1768980/Snowman_Arena/

HONCKA
    HONCKA --- ---
    NOIK: jj koupil jsem pod stromek 10 letýmu synkovi reprint O Norikovi a fakt ho to bavilo :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    SHASHA_KRASTY: a co nějaký gamebooky by je nebavily? ..a procvičili by si rovnou i čtení:)
    KULHY
    KULHY --- ---
    SIRLOON: No tu jsme zrovna parili s mlejma 3 a 5. Jako je to kouzelny — nejaky zajem byl, ale zkus si to pustit jak je to ukecany a pro dnesni deti nerelevantni ceska deveadesata no.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KULHY: Draci historie prece! 😁
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    V 10 letech jsem hrál Poldu a Horké léto, tam je užitečné češtiny až až :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    Může jim ale, udělat hodinu dějepisu z temnot minulého století a zahrát si:
    Svoboda 1945: Liberation on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1076620/Svoboda_1945_Liberation/

:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam