• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Na android mobil do letadla (dítě 9 let). Vzala jsem monument valley 2 a ctinkrolls uquen and Kings. Má někdo ještě nějaký tip? A fungují hry na Android obecně v airplane mode? Případně díky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: bylo by krásný, kdyby tam byla i čeština, jenže někteří původní dabéři ze seriálu jsou mrtví a asi nebude nikdo, kdo by do toho dabingu/překladu šel :(

KULHY
    KULHY --- ---
    IRAVEN: Dik za tip. To vypada, ze to prubneme.
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Zdar, jen chci predat jeden tip. Moje ctyr- a sedmileta holka ujizdi na Thinkrolls. Vzajemne si delaji ruzne levely a bavi je to uz cele mesice :).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Splní se mi sen!

Byl jednou jeden... život: Legendární seriál se vrací v úžasné nové podobě | Prima Cool
    https://coolmagazin.iprima.cz/hry/animovany-serial-lidske-telo-nova-podoba

Once Upon a Time... Life: Origins on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1826560/Once_Upon_a_Time_Life_Origins

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Ma simku, takze whatsapp. Ma i Discord, ale tomu ja vubec nerozumim, on jo.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STAROJDA: já Discord zkoušel před lety a nechtěl, ale dneska s ním vlastně skoro nemám problém... přijde mi zajímavý, že je to (zatím snad pořád ještě) samostatná firma
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Díky za reakce!
    KERRAY: Nojo Discord! Díky za tip. Prcek o něm ví a občas od nějakého youtubera tam zavítal. Ale já mám na Discord dost pifku (jsem produkťák a jako produkt mi to nikdy nesedlo) :D. Ale já to skousnu a založím mu účet. Stejně už voicechatuje v TF2, takže s komunikací u her už má zkušenost.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STAROJDA: posílám na Hangouts, poříz je že si toho často nevšimne. Má normální nelimitovany Google účet
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STAROJDA: WhatsApp má starší 11, protože má telefonní číslo, je tam babička, spolužačky... ale já ho nemám, a nakonec i s mladší všichni používáme Discord, který už stejně slouží pro komunikaci při hraní, a kde máme 'vlastní' server, na který si můžeme přizvat kamarády, a svoje skupinové kanály... a jsou (snad) průběžně patřičně poučovány ohledně online komunikace s (nejen) cizími lidmi a přijímáním 'přátelství' a přidáváním se na jiné servery

Skype je imho dneska zbytečnej, Instagram i Messenger jsou Facebook a stejně jako jiné sociální sítě tam zatím nemají přístup, a na soukromo bych doporučoval Signal, ale ten je zase moc strohej

před Discordem jsem používal normálně nějaký google chat a mail, protože G účet stejně mají všichni
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STAROJDA: přes imesage nebo mailem
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Toto je otázka ohledně starších dětí, ale: Řešíte s dítětem nějak messaging? Tj. jak mu vzdáleně poslat odkaz - messenger, whatsup, instagram, skype,...?

Prckovi bych rád poslal odkaz na video (nejsem teď doma), ale vlastně nemám jak :). Jediný co má u sebe na ntb je školní teams account a to uplně propojit nejde.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MA747: na linuxu mi SN30pro normalne jel na prvni dobrou. Jen Gamecube ma trochu specificky ovladac tak to namapovani asi bude trochu opruz
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ZELGARIS: Díky za tip! Prckové (7, 4) už to mastěj. Za mě lepší než Kirby Star Aliance.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Kdyz jsme u tech deti a Nintendo Switch, tak ted v patek vyjde novy Kirby - demo s trema urovnema je uz nejakou dobu ke stahnuti zdarma a jde to hrat ve dvojko + je tam jednodussi mod, kde ma kirby vice zivotu. Decka (6, 3) to chteji hrat kazdy den.
    MA747
    MA747 --- ---
    STAROJDA, RAINBOF, KULHY, TOOMIX, YMLADRIS: Díky moc všem :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MA747: mi přijde fajn své doprovázení dítěte obecně snažit oprostit od otázek typu "je vhodné"? Podle mě žádný odborníci ti nemůžou dát žádnou paušální odpověď protože lidi jsou individuální situace v rodinách individuální. Jediné co dává smysl je zkoušet s dítětem dělat různé věci a vyhodnotit jaký z toho máš následně pocit. Ať jde o videohru nebo lezení po skále nebo umístění dítěte do školky nebo způsob uspávání nebo výživa nebo všechno.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MA747: začal bych tady TOOMIX
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KULHY: tak ja hranni povazuju za neco co muze lidi spojit i rozdelit. utek ke hram dobre zname a proto vubec resime tohle dilema :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    MA747: libi se mi jak jsme se tu s STAROJDA a RAINBOF velmi shodli na tom, ze to chce ten dohled a idalne spolecne hrani. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam