• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KULHY: Tak to si udělal dobře, zatím. Ono se to téma v průběhu ještě prohloubí a je to celkem emotivní.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KULHY: Treba ciste z popisu obsahu hry That Dragon, Cancer se mi s nadsazkou podlamujou nohy.
    KULHY
    KULHY --- ---
    STAROJDA: Tyjo ted jsem byl 3 dny s malym v nemocnici na pomerne klidovym zakroku, ale i tak jsem to po shlednuti traileru okamzite musel nechat lezet, jsem na ty temata nejakej precitlivelej, coz se s narozenim 3 deti jeste posililo. Ale verim ze to je moc hezky. :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    KULHY: nas hodne bavil praclovicek..
    Save 90% on Fire: Ungh’s Quest on Steam
    https://store.steampowered.com/app/325520/Fire_Unghs_Quest/
    KULHY
    KULHY --- ---
    Diky za tipy. Osobne miluju text-less koncept a myslim ze by stal za nejaky dedikovany list, specielne v kontextu hrani s detmi (i ja si rad odpocinu od cteni textu). Amanitu zname vsichni, ale zjevne je tu tech her daleko vice.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    STAROJDA: Skvela hra. Pred nedavnem jsme si s ditetem dali repete. Tentokrat dite (6yo) hralo samo s tim, ze jsme ji pomohl s nejakymi trochu tezsimi puzzly. Rozhodne nejlepsi vec, co jsem zatim zakoupil na Steamu (kupuji prakticky vyhradne veci, ktere budu hrat s ditetem). BTW zkouseli jste nejake jine hry od Artifex Mundi? Ze Steamu mi prislo, ze hry s hledanim predmetu a puzzly je jejich specializace. Videl jsem tam i nejake detektivni.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    STAROJDA: díky, jeste ke všemu je to teďka v devadesáti procentní slevě, takže už stahuju:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    THRAWN: Už to tu proběhlo, rád doporučím znovu. Taky bez textu, taky na odpoledne či pár kratších seancí.

My Brother Rabbit Switch Review - POINT AND CLICK FAN?
    https://www.youtube.com/watch?v=1OfKU0Swt9g
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    My jsme tedka s detma 9/5 hrali Lost in Play, vrele doporucuji, je to takova jednohubka, klickandpoint adventura s hodne puzzlama, da se to za jedno destive odpoledne dohrat, kdyz sem tam rodic pomuze s nejakou slozitejsi hadankou:) jo a nejlepis je, ze tam neni zadnej text, kdyz je potreba tak pomuzou piktogramy.

Lost in Play - Launch Trailer - Nintendo Switch
    https://www.youtube.com/watch?v=iFzOSUlGvsA

je to fakt hezky a je to i na Switchi:) mno a rad bych se zeptal na podobny hry, teda prave aby to bylo na Switchni, me hnedka napadla Amanita, ale ta tam ma ten Happy game coz pro deti moc neni a Machinarium coz taky nevim jestli se holkam bude uplne libit, spis neco barevnejsiho, treba jako od nich Botanicula nebo Samorost, ale ten bohuzel na Switchi neni:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    UBIK: Do toho jsme spadli teď o víkendu. Je v M$ Game Pass

Je to príma mix Animal Crossingu, RPG a Viva Piñata.
    6lete dělám tlumočníka z angličtiny, 13 léta jede sama na PC.

Už máme hotový Frozen, Ratatouille a WallEho a potřebujeme vylepšit konvičku a lopatu
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    RSZ: super dík moc za laskavost!! :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    YMLADRIS: poslal jsem prckovi, gd ve třídě hrají, tak snad vygeneruji nějaké views;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    achievement unlocked: nechápu tvorbu dítěte :)
    "ne, mámo, vysvětlovat to nějak víc nemá smysl, lidi kteří mají rádi GD to pochopí, je to samo vysvětlující"

psala jsem na jaře, že nechápu, jak může někdo dobrovolně hrát Geometry Dash. zájem vydržel po zbytek roku.. viděl fakt hodně videjí, hrál a udělal hodně levelů, a sestříhal video, doplnil svůj bonusový level. mám radost. pokud někoho zajímá GD tak mu na to mrkněte prosím :)

Top 10 Hardest levels in Geometry dash
    https://www.youtube.com/watch?v=698q15xW4Ag
    UBIK
    UBIK --- ---
    MUXX: říká, že v Minecraftu už postavila všechno, co jde.
    MUXX
    MUXX --- ---
    UBIK: Minecraft by nestacil?
    KULHY
    KULHY --- ---
    STAROJDA: Jj nasemu to vydrzelo desitky hodin.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jsem prckovi (5) koupil Super Mario Odyssey. Vypadá to, že (si) budu muset koupit druhej Switch :/
    KULHY
    KULHY --- ---
    UBIK: Na Animal Crossing imho deti nemaji dost trpelivosti, nez se to rozjede. A je to ukecany.
    KULHY
    KULHY --- ---
    UBIK: Nemam s tim zkusenost, ale zarizovani bez staveni je treba zde a ma to slusna hodnoceni. Vekove pak udajne 3+:
    House Flipper on Steam
    https://store.steampowered.com/app/613100/House_Flipper/

Co treba farming hry jako Strdew Valley, My Time at Porta, nebo lonsky hit Disney Dreamlight Valley? Tam je casto dobre zakomponovane zabydlovani.

Jinak Simsu bych se u 9 lete nebal, dospelacky obsah je tam myslim zakomponovan dost citlive a placeny bsah je formou DLC, v zakladni hre si imho uzije dost. Ale roky jsem Sims nehral tak at poradi kdo to ma najety.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UBIK: Sims 4 jsou teď free to play, základní hra. V ní teda moc obsahu není, ale mohlo by to stačit.

Jinak pak případně dokoupit deluxe edici a všechny DLC, to je ale v nějaké akci kolem 700$ a to fakt ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam