• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PUNKREASS: Ano i ne.

    Sedíš a stojíš u polohovacího stolu ideálně takto (případně variace na toto). Loketní opěrku viz schéma tudíž používáš minimálně / zlehka / nebo taky vůbec a máš ruce o fous výše. Její fce je spíše v tom, aby to drželo kolem tebe, když na kolečkách např popojedes o kus dál. Aby se to snadněji prisunulo atd...

    Tudíž nevadí, když je pro dítě dostatecne nízko. Vadi, pokud nejde snížit a tlačila by mu ty ruce nad stůl - potom lepší odmontovat, jak píšeš.

    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    CHA1NDLER: nejsem si tim uplne jistej, over si to, ale mam dojem, ze deti by nemeli mit rucni operky. Asi aby sedeli rovne a nezadelavali si na skoliozu.
    KULHY
    KULHY --- ---
    To chapu ze stavitelnej stul je idealni reseni, ale verim ze casto prijdou rodice s tim, ze stul maji. Co pak? Neco pod nohy? My mame doma u jidelniho stolu tu stavitelny dreveny zidle s podperou noh. Tak jestli je nejaka obdoba u sezeni k psacimu stolu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KULHY: Však to píšu dole. Příčetný kancelářský stůl má tlačítko na nahoru/dolů. Za pár peněz třeba Alza stůl. Mám doma 3 ks, vše OK. Pak mám ještě nějaký #4 prémiový, ale v našich domácích podmínkách nepoznám rozdíl.

    Ramdom YT video:

    Stůl AlzaErgo Table ET1 a vše co o něm chcete vědět!
    https://youtu.be/tWNFCV4wh8Y?si=Sqtz-m1huzmE3YNi
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KULHY: jsou i detske stoly s pohyblivou vyskou desky
    KULHY
    KULHY --- ---
    KAJJAK: A jak to je s vyskou stolu, kdyz tu zidli zmensim na minimum, tak jsem asi odkazanej na nizsi stul co?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    pokud chces neco levnejsiho a min premiovou znacku tak FUXO https://www.kancelarska-zidle.cz/detske-zidle/

    PS: je to muj obchod tak kdybys chtel nejakou slevicku na miru, nebo dospelackou kancelarskou zidli muzem se domluvit v poste
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ja mladymu koupil malou kancl zidli.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHA1NDLER: LAUNCHER: Nicmene co bych hlavne radil - Deti jsou taky lidi. A kazdy dospelak preferuje jine zidle, casto zcela odlisnych pristupu k sezeni. Takze nez cokoliv koupite, at si to decko vyzkousi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHA1NDLER: Pro druhaka mame tuhle z Alzy + Ikea podlozku pro mekci posez. Hodnotil bych to na 4, pricemz vsechny zidle, ktere jsem kdy za libovolne penize zkousel, hodnotim bud na 4 nebo na 5 . Velmi vyjmecne na 3 :-))

    MOSH Elite H šedo-černá - Kancelářská židle | Alza.cz
    https://www.alza.cz/mosh-elite-h-sedo-cerna-d6694704.htm

    Prvak si ke svemu pracovnimu stolu dostrkal obyvakoidni velke kozene kreslo, coz jsme mu tam nechali. Primarni vyuziti Minecraft na Xboxu, protoze ukoly a skolu si zatim stejne primarne dela mimo svuj pokoj. Oba to maji u polohovatelnych / elektrickych Alza stolu, ostatne ten mam i ja.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    no ted je diteti 9 let.

    Je moc nemam predstavu, jak dlouho by ji ted vystacila, ale predpokaldam, ze tak od 12-13, podle vejsky, by mohla dostat klasickou plne stavitelnou kanc. zidli napr.od Steelcase.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a ma bejt rostouci?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CHA1NDLER: A pro jak staré a jaký je budget?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Dotaz - nevím zda se to tady už neřešilo - ale nemáte někdo tip na nějakou dobrou "pracovní" židli pro děti - pro sezení u počítače ?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Oh god xD
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    STAROJDA: cekam kdy tohle nekdo posle do fotek co pripominaji porno 😁👍
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KULHY: Přesně tak. Nastaví to dobrou učící atmosféru. Prcek ví, že ho můžu kdykoliv vytáhnout. Ale sám to chce zkusit. A nebo já mu zas jindy řeknu, že ho nevytáhnu hned, ať se si to vyzkouší. Dá tři pokusy a když se nedaří, tak ho nakonec vytáhnu.
    KULHY
    KULHY --- ---
    STAROJDA: Jo jo s Unravel 2 absolutní souhlas, jinak mě obecně baví, když ta hra dá hráčům stejný podmínky, ale herní mechanismy ti dovolí tam in-game pomáhat těm slabším. Tady ta bavlnka mezi panáčky je excelentní příklad. Nejde ti to vyskákat? Počkej, já se tam dostanu a pak tě vytáhnu. Tak jak by to bylo v reálném světě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam