KULHY: tak popravdě, m to baví stále skoro stejně, na to moje lame farmaření a utilizaci okolí to stačí, takže z mý strany o hejt nejde. nicméně kluci to tak vidí, protože se zmnil enviroment, např. mobové jsou silnější. zapadnutí do sněhu taky není moc prdel, když hraješ "keepinventory 0", basic survival. z hlediska změn došlo k zásadnímu prohloubení bedrocku a celkově původní mechanika výskytu rud a diáčů dostala dost zabrat. navíc si starší stěžuje, že mu nerfli jeho op pohyby v pvp, což já třeba moc neposoudím. spíš jsem si všimnul dost hnusnýho spamu v minihrách na serverech. typicky build challange zaplavená nápisama jako niggaz, hitler, hákáče a podobizny píchání do prdele a péra. jako docela šok. já mám bedrock ed., takže kupodivu to je na ofiko servrech, specielně třeba na serveru Hive se to dělo dost. nevím jak teď, ale před rokem to jelo. reportovali jsme, ale realtime reakce bída. takže to má takovou pachuť dobrý hry s velkou komunitou prodaný velký firmě, která to tak trochu dojebala. to ale neznamená, že to nejde hrát v bezpečným prostředí a užít si zábavu. sám si to občas pustím.
palec hore👍