Mám tu další mini-recenzi. Opět v honbě za multiplayer hrami na Nintendo Switch.
Překvapilo mě to, ale prcky (8 a 6) pořád baví party hra
Ultra Foodmess. Vracíme se k ní opakovaně a kromě obyč hraní ještě grindujeme achievementy, abychom odemkli všechny charaktery. Pozor ale, je to trochu násilné.
Proč je to dobré pro děti?- Fajnová a tématická grafika. Postavy (různá jídla) jsou roztomilé. Prostředí na téma jídlo je pro děti familiární.
- Všechny hry se ovládají jen pohybem (joystickem). Žádné buttony. Takže i menší dítě to zvládne. Zároveň ty hry nejsou hloupé, každá je originální.
- Jasný a motivující systém odměn (nových postav). První se odemknou rychle a na další už se musí hráč snažit. Ty poslední jsou pak hodně těžký.
- Když hrajou čtyři hráči a tedy na konci jsou čtyři stupně vítězů, tak ten poslední dostane bobek. Doslova. A to děti strašně baví a chechtaj se.
- Boti jsou překvapivě chytrý. Teda ne na každou hru, ale poskytují adekvátní obtížnost. Tedy jako rodič jsem rád za kvalitně udělanou hru.
Ultra Foodmess Nintendo Switch Gameplayhttps://www.youtube.com/watch?v=ItFTNfd7MGE