• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    YMLADRIS: tak od desíti řekl bych
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KERRAY: jednička pro jaký věk?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    vyšla Planet of Lana 2 (s 10% slevou aktuálně) a Planet of Lana 1 při té příležitosti má slevu 90 % - stojí za to ta jednička určitě
    Planet of Lana – Planet of Lana II Out Now & Bundle Discount for Owners of Planet of Lana! – novinky
    https://store.steampowered.com/news/app/1608230/view/534377017995427930?l=czech
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    LEGI: pro koho?? rodinu? maly deti? pubertaky? dospely s kamosema?? dle me v tom je zasadni rozdil mezi switchem a ... ostatnima konzolema
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LEGI: nějak pořád považuji kinect díly za nejlepší. Pokud vím tak v novějších dílech hra spoléhá na akcelrometry v ovládači nebo spárovaném mobilu a to je dost chabá náhrada.
    LEGI
    LEGI --- ---
    chci poprosit o konzultaci
    chci koupit konzoli ale v zásadě jen kvůli Just Dance (plus pak sem tam nějakou hru dle nabídky a konzole, kterou vyberu).. ideálně samozřejmě pro 2 a víc lidí

pro mě zajímá, jestli jsou nějaký zásadní rozdíly v uživatelském komfortu/zážitku mezi Switchem 2 a PS4/5 - letmo jsem viděl motion ovladače od Sony, který vypadaj teda trochu komicky, ale dejme tomu
    tzn. máte někdo zkušenost, jakou. děkuju.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    super :) budu to hrat s klukem..
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PAJA07: Tak dej pak vedet, co na to rikas:) Za artem stoji mimochodem Rex Crowle - LittleBigPlanet - Tearaway - Return To Monkey Island.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    FLYBOJ: koupil jsem a zkusim .))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Knights and bikes

Neni to aktualni novinka, ale treba nekdo nezna. Super vtipne, skvele naanimovane, vyborny gaucovy co-op + ten uvodni song!
    Jde o klasickou hravou DoubleFineovku - objevujes rucne nadesignovany svet plny prekvapeni a napadu. Mas k tomu k dispozici postupny upgrady kola a moznosti postavicky. Vic netreba dodavat. S prckem ideal.

RMUTT
    RMUTT --- ---
    STAROJDA: Hráli jsme se synem docela dost. Problém je, že v coopu je to výrazně těžší, než v single playeru. Protože na stejný počet odměn jsou 2 hráči, kteří se o ně musí dělit. Díky týhle blbě zpracovaný verzi multiplayeru jsme to nedohráli do konce. Ale pixel art je to hezkej :) Na multi rogue like doporučuju určitě Cult Of The Lamb (brutálně násilný, ale roztomilý zároveň) nebo Children Of Morta (To je ale zatraceně těžký).
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Už dlouho nebyla nějaká couch co-op recenzička :)

Čekal jsem na slevu u hry Blazing Beaks. Je to roguelike střílení v roztomilé kreslené grafice. Koupil jsem a se synem (11) to občas hrajeme. Po prvním hraní se k tomu chtěl vrátit to je pozitivní známka ;).

Pozitiva
    - Dětsky přívětivá grafika, roztomilé. Hrajte za různé ptactvo.
    - Různé postavy za které jde hrát, každá má jiné vlastnosti. Znovu hratelnost.
    - Celkem rychlé odemykání nových věcí, i bez toho aby se člověk dostal daleko.
    - Couch co-op pro dva hráče. PvP módy až pro 4 hráče.
    - Různé zbraně, některé funky, jiné dost silné. Člověka baví zkoušet další zbraně (v PvP módech jdou dropy)

Negativa
    - Jako roguelike je to dost těžké. Není tam meta progress, takže vždy od nuly. A umírá se hodně. To děti nebaví.
    - Hlavní princip hry (ve story módu) je sbírání prokletých artefaktů, které vás oslabují. Po pár mapách je pak vyměníte za kladné artefakty. Takže risk-reward. To ale není moc kid-friendly styl. Ale zas možná je to naučí strategizovat. Pro mýho kluka to nebylo.
    - V PvP módu, když chcete hrát na jiné mapě, tak jí musíte nejdřív odemknout ve story módu. A ten je sakra těžkej, takže máte maximálně 1-2 mapy dlouho :).

Teď teda hrajeme tak, že syn chce hrát ty PvP módy. To ho baví, má lepší aim než já a poráží mě :). A mě to motivuje hrát ten těžkej story mód, abych odemknul další mapy.

Blazing Beaks | Gameplay trailer | Nintendo Switch
    https://www.youtube.com/watch?v=vfguinar0CI
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ZELWAK: Minecraft se resi vedle, tam ti poradi spise: [Minecraft]
    ZELWAK
    ZELWAK --- ---
    Ahoj, budu lehce OT, tak příp. odpovědi poprosím do zpráv. Dcera miluje koně a hraje Minecraft na PS5. Snažili jsme se najít nějaký Add-on, ale nic s koňmi jsme nenašli, nemáte nějaký tip? Resp. kamarád hraje na PC a poslal mi odkazy na nějaké Add-on ke stažení, že to pak přes USB nahraju do konzole a importuji do hry. Přijde mi to dost nesystémové pro PS5, máte s něčím podobným někdo zkušenosti? Díky všem za podnětné rady, co bychom pro ty děti neudělali :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LAUNCHER: Split Fiction a mate o zabavu postarano oba :) S dcerou (10 let) to ted hrajem hodne. Moc ji to bavi a je to velka spolecna sranda :)
    HARPER
    HARPER --- ---
    Pekna grafika skákačka je Jánošík, jednička je zadaco na GOG , ale já neumím skákačky, dětem se to líbí,ale jsou ještě marnější než já :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    LAUNCHER: pak jeste Factorio, pokud je takova
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    REDSNAKE: WOODMAKER: Díky za snahu, ale pro konzole nejsou vhodná cilovka.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    LAUNCHER: switch 2 a bananzu, zeldu botw, pokemony a animal crossing
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LEGI: Uff, ono to vyšlo i na PC. Děkuji za tip, tohle využijeme i u nás doma 😊
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam