ALTOR: Já čekal nějaký hlubší rozbor. Když budu dávat tolik a tolik, stát přispěje tolik a tolik, nedaní se tolik a tolik. V tolika a tolika to budu moci vybrat a dostanu tolik a tolik.
Hledám další možnosti pro finanční stabilitu sebe a své rodiny. Ale z toho co jsem zatím našel mě v tomto segmentu vůbec nic neoslovilo.
0becně mi přijde že důchodové připojištění se hodí hlavně pro ženy. Které maí ten důchod v průměru mnohem delší.
Osobně mám všechno hlavně v nemovitostech. Ale já to mám z toho důvodu ne že jsem Čech, co do ničeho jiného z principu neinvestuje, ale já stavím a dělám z těch nemovitostí mnohem cennější nemovitosti. V tom je pro mě mnohem větší přínos, než to že stoupají na ceně. Rád bych ale to portfolio trochu rozšířil. Jo akcie nějaké mám i když už se toho taky zbavuju. Fondy vidím taky jako tragédii.
Zatím v okolí nejzajímavější investice jsou do umění, do veteránů a pod, ale já nemám rád moc věcí. Burza pro někoho kdo se o to nezajímá není nejlepší volba, navíc v tom nevidím přínos...