• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    chodici:) nebylo na nyxu vlakno o dalkovych pochodexh, 100 a priprave a tak? vzpomenete si? ja ho nemuzu najit:( dekuju
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SITH: ty jo nejsem. Bylo tam dost lidí, kteří mě chůzí (ne během) úplně v pohodě dali. Včetně jedné holky. Ta musela jít tak 8 km/h.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    KURE: a to jsem ještě na 63 km čekal na přítelkyni, která šla 50 km trasu a pak jsme šli spolu. 60 km jsem měl za 10 hodin.
    KURE
    KURE --- ---
    FOOTFAN: Největší masakr je to tempo :D
    SITH
    SITH --- ---
    FOOTFAN: jsi král :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes hodne pomala prechadzka s rodinou na mensi kopecek a rozhladnu. :)

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Tak dneska Praha - Prčice. Nejhorší byla fronta na start ráno v Praze na Hájích.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    JUASINHA: já před lety koupila, když jsem běhala po slovenských horách boty z Lidlu, a je to už 7 let a stále v nich chodím.. kdybych je loni nerasila při práci na zahradě, tak jsou pořád ve skvělý formě..

A když jsme u toho, má tady někdo zkušenosti s výrobou pohorek na zakázku.. Já mám od mala pajdavou nohu a řeším to podpatěnkou, na poslední kontrole se doktor dost zhrozil, co že s tou nohou všechno ujdu... můj rozdíl se s věkem zvyšuje a bohužel speciální vložky které mám, na ty momentálně 2cm, už se dost blbě dostávají do pohorek... Tak bych potřebovala botky, kde bude rovnou nějak upravena podrážka a vložka v botě, aby byl ten rozdíl opraven, ale vnitřek boty bude stejný jako pravý a nebude to pokud možno znát na ohybu té upravené boty..
    KURE
    KURE --- ---
    JUASINHA: Altra. Ale Topo athletic maj podle mě větší výběr.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    HELVETE: Jojo, v Altrach mam teraz za sebou 400 km v roznom terene a bez jedineho problemu. Ale ono to chce stejne vyskusat, co komu sadne. :)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    JUASINHA: Altra
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    V jakých botech chodíte? Teď mě opouští boty na aktivní chůzi z Decat. a byla jsem s nimi spokojená, už je nemají, tak trošku tápu
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    THAIGRR: Chystám, z Prahy.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Za dva týdny Prčice, chystá se někdo?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SITH: To byla trasa od pořadatelů. Ten sestup do Řevnic, ten byl dost k vzteku.
    SITH
    SITH --- ---
    FOOTFAN: pěkně sis to tam prodloužil. Škoda toho sestupu do Řevnic abys pak zas šel nahoru na Skalku, tam je lepší to vzít rovně, dojít na kopec Dobřich, pak dalších 300m dal směrem Výskoky a máš tam famózní výhled do okolí. A miluji tu červenou z Mořinky na Karlštejn, jde se tam takovou jeskyní z keřů.

Z Černošic mám rád druhý břeh, kde se jde kolem trampské hospody Tornádo, pod Údolím stínů, kolem hradu Kazín a pak kamenný výšlap nahoru k Humensku a pak na vyhlídku Hladká skála. Pak se dá napojit zas na červenou.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Dneska Karlštejnská tlapička. Dlouho jsem se rozhodoval, jestli nedám kratší trasu, ale nakonec jsem si na startu řekl, že ne. Ale po minulém víkendu jsem šel na pohodu a nikam se nehnal.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hututezovu

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    KURE: Zásadní rozhodnutí, které ovlivnilo zdárný průběh akce, bylo koupit si v pátek odpoledne ponožky s membránou. Pod ně slabší merino ponožky. Puchýře nemám, trochu otlačené paty a za to může moje blbost, že jsem si ty spodní podkladový ponožky nevyměnil za v půlce pochodu za sušší, nepropocený a nenamazal si nohy. Jinak bez jakýchkoli zdravotních následků.
    KURE
    KURE --- ---
    FOOTFAN: omfg. to je mazec, gratuluju. Co nohy? puchejře a tak?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    V sobotu Military Death March na Šumavě (pod Šumavou). Docela náročný, start v pátek ve 22:00, v nepřestávajícím dešti. Trasu jsem si dal Vimperk - Husinec - Volary - vrch Boubína - Kubova Huť - Vimperk. Povinné check pointy byly Husinec a Vimperk. Pršet přestalo v sobotu v půl šesté ráno. Takže krásná noc plná deště. Zhruba na třicátém kilometru mi přestala fungovat navigace v hodinkách, za Boubínem se mi vybil mobil. Tak jsem do Vimperka přišel po nějaké stezce skřítků z úplně blbý strany. Ale stálo to za to!

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/gapuganure

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam