PECA: Sorry, valka tak jsem sem nedostal, vazne to neni ani semicustom..
PECA: Tady fakt jde jen o to RNDA 2 GPU a to viditelne je dostupny v ty novy AMD rade i pro vsechny ostatni.. pak jde jen o to jaky CPU k tomu pridaj, tady Valve setrilo, tak ostatni budou mit lepsi.
Jinak, je uz videt proc byly zadny wokna testy, protoze to potrebuje spesl ovladace, nejdou privohnout zadny bezny..
https://www.youtube.com/watch?v=vkqIjr4Ni6E Pred 1,2 v dny vysly teprve ovladace na grafarnu a ted se deka na zvukovku.. a zadny rozumny testy jeste nejsou, jen jsem zahlidnul, ze celej Steam launcher je mozny spustit v pohode i jinych zarizeni kdyby nekomu to GUI vyhovola.
Taky je voprus s ovladacem, protoze to neni zadnej standard, ale je to vsechno zabudovany ve Steam Clientovi a takze pokud ho clovek chce pouzivat s ne Steam hrou, musi si ji stejne do Steamu pridat a pouzivat ji jako launcher.
Pak me taky zklamova ta orientace display pred bootem OS, myslel jsem si, ze tohle problem tech levnejch cinskejch skladacek, ze se tam pouziva mobilni display, tak default obraz je na vysku.. a otoci se o 90 az v OS, jenze Steam Deck tim trpi taky.
Jinak Valve aspon slibilo podporu dual bootu, ale jeste to musi dopsat.. Kdyz k tomu pridam jeste to jak moc malo her z ty knihovny ted jede.. je verified a koho to rozesali, podle me klasickej uspechanej launch.