Tak jsem po nejakem googleni jeste vcera zkusil nejake soft reset a od te doby zatim cajk (hodina a pul vcera, hodina dnes bezproblemoveho hrani), takze fingers crossed...
Jinak je to za me super hracka. Je vetsi, nez jsem cekal, neni uplne nejlehci, ale nic, co by lamalo zapesti. Osobne mam problem (ale to bude platit pro vsechny takove handheldy), ze jsem zvykly drzet bezny ovladac v mnohem vodorovnejsi poloze, takze obcas zjistim, ze najednou koukam na obrazovku uplne z uhlu, protoze mi ruce sklouznou do pro me prirozenejsi polohy. Ze stejneho duvodu se mi pak trosku hur dostava na R1/L1 tlacitka. Ale neni to nic zasadniho, co by mi extra vadilo.
Ten Fallen Order na tom bezi dobre, medium detaily na 60fps, ale v tu chvili to vydrzi na baterce tak 2 hodiny. Zaroven mi parkrat prislo lito, ze takovou hru nehraju na vetsi obrazovce, protoze fakt vypada dobre, ale zaroven si nejsem jisty, ze bych ji kdy nainstaloval a hral, nemit Deck :D
Takze Steam Deck ve finale dela to, co ma a co jsem od nej cekal: library backlog cleaner.