• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jo a piste co hrajete rad se necham inspirovat!;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Dorfromantik je super na Decku
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak uz sme svoji dva mesice a musim rict stale stejna laska jak na zacatku:) Prekvapive me na nem ani nic nesere... mozna ta baterka obcas:) Bal sem se nejvic displeje ale nakonec ho mam rad. Sem prekvapenej ze mi tech 800p 60hz nevadi kdyz sem zvyklej z mobilu na 120hz fhd oled.
    Nejvic tam mam nahrano na Slay the spire, nikdy sem karetni hry na pc nehral ale tohle je fakt skvely a myslim ze to je ten typ hry co se da hrat stovky hodin a neprestane bavit.
    Pak jeste doporucuji Yokus Island Express jak pro dospely tak deti:) Takova skvela kombinace pinballu s open world platformovkou a grafikou ala botanicula/machinarium.
    Na PC se ale teda neprasi kompetitivni fps pvp hry mi na controlleru opravdu nejdou a 60hz s malym rozlisenim taky zadnej topik. Takze to je asi tak jediny minus i kdyz mi to ve vysledku nijak na SD nechybi protoze proste svadi k hrani jineho typu her:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Steam Deck hits over 6,000 games marked Verified or Playable | GamingOnLinux
    https://www.gamingonlinux.com/2022/10/steam-deck-hits-over-6000-games-marked-verified-or-playable/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw když už tady máme takovej pěknej klubik, tak kdybyste se chtěl někdo kamarádit... 279553280 Ať mi tam není samotnýmu smutno :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DEEFHA: Jestli si chceš udělat výlet do Písku, tak se můžeme dohodnout.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LAUNCHER: Tak kdyby ses té dokiny chtěl zbavit, dej vědět. Ještě jsem neobjednával, klidně bych ji vzal od tebe.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak pro nás bohužel k ničemu. USBC koliduje s krytem, který jsem na Steam Deck dal. A protože mám SD k dětem, tak ho z krytu nehodlám vyndat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Dock - Z ranní pošty. Dostanu se k tomu asi až v sobotu.

    BOBES
    BOBES --- ---
    Burnout rozběhnut! :)
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Děkuji!

    A v klidu, hackování/pirátění jsem se nikdy nebál. Na to jsem už podpořil a koupil her tolik, že mě budou mít rádi i v pekle :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBES: Já jsem se ti to náhodou chystal hodit do pošty, ale bál jsem se, abys mi to neomlátil o hlavu :-) Tak enjoy! Kdybys sháněl BIOSy pro OG Xbox, tak si řekni. Ten se shání o moc hůř (ten jeden jediný, který je potřeba pro funkční Xemu).
    BOBES
    BOBES --- ---
    O čistou duši mi nešlo, spíš jsem to jen na těch internetech nemohl jednoduše najít. That's all, není třeba za tím hleda nic sofistikovanějšího :)

    Každopádně děkuji za nyxí rady a názory, co jsem potřeboval byl tento link: https://retromania.gg/bios/pcsx2-playstation-2-bios-3
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jasně, tak pokud PS2 opravdu vlastníš a ten "legal" BIOS si odněkud stáhneš, tak pokud ti jde opravdu o tu čistou duši, asi bych se pekla nebál. A dokonce bych se nebál ani v případě, že bych to PS2 neměl :-) Ale já mám čtyři, na mě si nepřijdou :-P
    LUDO
    LUDO --- ---
    BOBES: vlastnit PS2 a rozhliadnut sa po tych internetoch, neviem teda ci je rozdiel stiahnut si BIOS alebo ho pracne dolovat z PS2
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Moc dlouho jsem nehledal, ale nepřišlo mi, že by se někde dal splašit legal PS2 BIOS. Všude psali, že sorry, je třeba si sehnat ten svůj.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBES: ...a nebo se porozhlédnout po těch internetech :-P
    BOBES
    BOBES --- ---
    BOBES: Tak nic. PCSX2 emulator vyžaduje originální PS2 BIOS. Což znamená se někdy dostat do ČR do místa, kde by asi PS2 mohlo být uskladněno, zkusit ho rozběhat a nějak udělat ten dump :)
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Aha! Neměl jsem nikdy tu možnost to porovnat. Každopádně děkuji za připomenutí, čas rozběhnout PCSX2 na Steam Deck :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBES: Njn, když ona ta Xbox verze je o chloupek lepší než PS2... Počkám, však oni to opraví. Zatím holt budu muset hrát na původním hardware :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam